👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już miałem nadzieję że ten samochód się nie zatrzyma
i powiezie go chen, chen dalekoo
ps. Jakim trzeba być z🤬bem by po stłuczce dalej jechać jak by nigdy nic i jeszcze z ludziem na dachu.

ps. Jakim trzeba być z🤬bem by po stłuczce dalej jechać jak by nigdy nic i jeszcze z ludziem na dachu.
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Już miałem nadzieję że ten samochód się nie zatrzyma
i powiezie go chen, chen dalekoo
to pomyśl chwilę co by się stało z ludziem na dachu jak by ten osobowy przy ok. 140 km/h dał ostro po heblach...
No moje to jakimś cudem w tej sytuacji kierowca o tym pomyślał właśnie i wyhamował powoli...
@up dokładnie ten debil powyżej ciebie by hamował, za długie przerwy macie w gimnazjum
Motopiszeczka jak zwykle ma do wszystkich pretensje, tylko nie do siebie.
Gratulacje dla kierowcy ciężarówki który zatrzymał się na środkowym pasie

nowynick napisał/a:
to pomyśl chwilę co by się stało z ludziem na dachu jak by ten osobowy przy ok. 140 km/h dał ostro po heblach...
No moje to jakimś cudem w tej sytuacji kierowca o tym pomyślał właśnie i wyhamował powoli...
Z🤬bie a gdzie ja napisałem że bym ostro hamował? umiesz czytać z🤬bie? Czy ślepy jesteś i głupi ? bo na filmiku widac że samochód jedzie jeszcze kilkaset metrów z taka samą! prędkością, a hamuje na krótkim odcinku i motoc🤬ka nie spada.
riddick1773 napisał/a:
@up dokładnie ten debil powyżej ciebie by hamował, za długie przerwy macie w gimnazjum
P🤬deczko ty pewnie byś nie hamował i zawiózł byś go do swojego domu...
ps. Po twoim domniemanym wieku z awatara to wyczytałem że ty zaliczyłeś gimbazę , nie ja, jakieś masz kompleksy? bili cię tam?
@PanKukuruźnik82 Dobra, nie pogrążaj się. Ludziom z coraz większą trudnością przychodzi przyznanie sobie błędu...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie