Idiotka. Właśnie takie niededukowane kretynki nie wiedzą, że każdym niepozornym gazem się można zatruć, nawet tlenem. A takiego helu jak za dużo się wciągnie można uszkodzić poważnie płuca, no ale przecież jestem fajna się naćpałam!
Widzieliście tego pedoobeara tam za szafką jak się czai?
podpis użytkownika
Let's rock'n'roll
Ehh tak to się kończy gdy próbuje się oddychać helem. A helem nie można oddychać i na skutek niedotlenienia zemdlała.
thx MYTHBUSTERS
thx MYTHBUSTERS

Najfajniejsze jest to, że ludzie gdy mdleją to zwykle ucieszeni jak głupi
Gdy chodzę oddawać osocze co 2 tygodnie, to co raz zdarza mi się oglądać te głupie,ucieszone mordy, które zaraz mdleją, wygląda to tak pociesznie, że trudno powstrzymać się od śmiechu.

Gdy chodzę oddawać osocze co 2 tygodnie, to co raz zdarza mi się oglądać te głupie,ucieszone mordy, które zaraz mdleją, wygląda to tak pociesznie, że trudno powstrzymać się od śmiechu.
też kiedyś zasłabłem po helu na uroczystości, ale nie wywaliłem tak kopyt jak ona ;d ale po co ta p🤬da wdychała to do płuc?
Janeo napisał/a:
Idiotka. Właśnie takie niededukowane kretynki nie wiedzą, że każdym niepozornym gazem się można zatruć, nawet tlenem. A takiego helu jak za dużo się wciągnie można uszkodzić poważnie płuca, no ale przecież jestem fajna się naćpałam!
uszkodzic pluca

RastaMan napisał/a:
ale po co ta p🤬da wdychała to do płuc?
A to dupą też można oddychać?
Dlaczego zawsze dziewuchy z krajów z takim poj🤬ym językiem zawsze mają aparat na zębach i piegi?