Krystyna Czubówna chyba skończyła z reklamami leków. Z kamerą wśród zwierząt. Robotnicy świetny materiał na programy
Po tagach nie było
Już nie polskich.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-01-12, 21:10
konto usunięte
2015-01-12, 21:21
konto usunięte
2015-01-12, 21:25
Monika Podyma
konto usunięte
2015-01-12, 21:31
ra0mir napisał/a:
Sadistic więc napiszę brutalnie - trzeba się było uczyć. Jak ja zapierd*lałem na studiach i kończyłem 3 fakultety to moi znajomi... a zresztą jebie mnie to nie będę kończył
Tak tak bardzo jest mi żal roboli
Ktoś jeszcze musi w tym kraju uczciwie pracować żeby utrzymać takich jak ty
@ari.exodus: ale ja po nikim nie jadę. Każdy jest kowalem swojego losu i wybiera swoją ścieżkę. Ja wybrałem taką jaką mam. Nie będę chwalił się gdzie pracuję i ile zarabiam bo mnie tu zgnoicie. Ale powiem wam jak na szkoleniach - 80% wszystkiego to jest własna inicjatywa i "chcenie się".
Są ludzie którzy w wieku 50 lat zmieniają branżę ucząc się nowego zawodu. Vide mój kumpel (trochę młodszy) nauczył się online AutoCada i trzepie projekty do Niemiec z domu. Można? Można tylko zamiast w sobotę chlać wódę i szlajać się po wiejskich przytupankach siedział w książkach. Ale co ja tam wiem. Żona, dzieci, dom, firma + pomoc biednej rodzinie. Piszecie o szczęściu? Niech będzie, że je mam, może w totka zagram.
konto usunięte
2015-01-12, 21:59
konto usunięte
2015-01-13, 2:35
konto usunięte
2015-01-13, 10:40
namex płace mi odpowiadają praca tez nie jest zła (nie jest monotonnie jak twierdzisz wręcz odwrotnie co dzien tworzysz coś innego) wkurzają mnie jedynie posty pod każdym filmikiem o budowie,że nieroby, obiboki i tylko stoją i nic nie robią, a żaden z magistrów tak piszących ciężką pracą pewnie się nie zhańbił. ra0mir piszesz ,że nikomu nie jedziesz? sam jesteś robol, a raczej robal taki insekt jak te z wiejskiej takie wytępić ciężko. Też ci nie jadę. Pozdrawiam
@Piridais luzik niektórzy nie wiedzą jak bywa fajnie czasami na robocie
Praca ciężka, kto się szanuje to i dobrze zarabia.
Szanuje-mam tu na myśli że sumiennie i dokładnie wykonuje swoją pracę.
A dzisiaj o porządnych pracowników z doświadczeniem i wiedzą, ciężko...
@ra0mir
Twój kumpel po studiach, czy tylko po kursie na CADA?
I jak złapał kontakt do takich zleceń?