Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
JoSeed 2025-01-07, 13:17 2
Mam nadzieję, że spadła na zbity pysk...
Durni ludzie, wybierają się w góry jak do cioci na herbatkę...

Zgłoś
batiz 2025-01-07, 13:20 7
gdzie to video?
ja tylko fotkę widzę!

podpis użytkownika

Majster Bieda
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-01-07, 13:22 1
batiz napisał/a:

gdzie to video?
ja tylko fotkę widzę!

Misiu kolorowy, kliknij w linka, tam czytasz artykuł ze szczegółami i oglądasz video bo jest z instagrama którego nie umiem/nie da się dodać na sadola.
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-01-07, 13:34 5
Gówno - klik
Zgłoś
Nazhir 2025-01-07, 13:37 2
Jak mawiali esesmani w Birkenau - Klasse!

Nic strasznego się nie wydarzyło. Widać, że tam zjazdy na tyłku to standard. Ofiara zresztą sama zjechała, tylko na tyle wolno dźwigała swój tłusty tyłek, że w końcu ktoś ją przeleciał.
Zgłoś
~Beny 2025-01-07, 13:51 9
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Misiu kolorowy, kliknij w linka, tam czytasz artykuł ze szczegółami i oglądasz video bo jest z instagrama którego nie umiem/nie da się dodać na sadola.

Oczywiście, że się da

pl.savefrom.net/106/download-from-instagram

podpis użytkownika

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
turor 2025-01-07, 13:58 3
Beny napisał/a:

Oczywiście, że się da

Z vhsu by zgrał potem to już czarna magia
Zgłoś
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2025-01-07, 14:14
Ale ślamazarna rura co została ścięta.
Zgłoś
Roskosmos 2025-01-07, 14:21 3
Beny napisał/a:

Oczywiście, że się da

Beny to jak informatyk po studiach
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-01-07, 15:00 2
Beny napisał/a:

Oczywiście, że się da

No widzisz ja nie umiem, jak to się robi?

Nauczysz mnie to będę więcej kontentu na Sadola dodawał
Zgłoś
psyhepl 2025-01-07, 19:31
k🤬a gość dodaje temat na sadola z filmikiem gdzie żeby go obejrzeć trzeba się przeklikać przez 5 różnych stron
No ja p🤬le....

Kogucik_Bałamucik napisał/a:

No widzisz ja nie umiem, jak to się robi?
Nauczysz mnie to będę więcej kontentu na Sadola dodawał

Boś jest leniem i ci się nie chce haha
Zgłoś
Driver19cm 2025-01-07, 23:25 2
psyhepl napisał/a:

k🤬a gość dodaje temat na sadola z filmikiem gdzie żeby go obejrzeć trzeba się przeklikać przez 5 różnych stron
No ja p🤬le....
Boś jest leniem i ci się nie chce haha

Weź daj chłopu spokój. Każdy się k🤬a musi znać na wszystkim. Gościu się przyznaje, że nie ogarnia, a jak się mu wytłumaczy, to chce wrzucać tematy na sadola. Trzeba mieć jaja, żeby akurat tutaj napisać, że się czegoś nie wie, bo zaraz banda zjebów się przyp🤬oli

Jesteś pierwszym zjebem, który się przyp🤬olił ? Chcesz być pierwszym zjebem ? To ładnie k🤬a wytłumaczyć i przeprosić, a na Owsiaka za karę przelać dwie stówki więcej. Może Ci Pan Bóg kiedyś wybaczy błedy

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
psyhepl 2025-01-08, 0:14 3
Driver19cm napisał/a:

Weź daj chłopu spokój. Każdy się k🤬a musi znać na wszystkim. Gościu się przyznaje, że nie ogarnia, a jak się mu wytłumaczy, to chce wrzucać tematy na sadola. Trzeba mieć jaja, żeby akurat tutaj napisać, że się czegoś nie wie, bo zaraz banda zjebów się przyp🤬oli
Jesteś pierwszym zjebem, który się przyp🤬olił ? Chcesz być pierwszym zjebem ? To ładnie k🤬a wytłumaczyć i przeprosić, a na Owsiaka za karę przelać dwie stówki więcej. Może Ci Pan Bóg kiedyś wybaczy błedy

Nie mam kasy aktualnie i PRZEPRASZAM NAJMOCNIEJ za moje niestosowne zachowanie panie Kogucik_Bałamucik
Zgłoś
F................n 2025-01-08, 13:27
Nie łapał bym nikogo. Brak danych abym pełnił taką funkcję. Niech jedzie. Jej ciało, jej wybór. Paaaa

[ Dodano: 2025-01-08, 13:27 ]
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie