Główna Poczekalnia (1) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:07
Ż__ki
Magnus • 2013-12-14, 13:05
Do Izajasza Goldberga rozmawiającego ze Stanisławem Michalkiewiczem podchodzi Rabinowicz i mówi z niesmakiem:
- Izi! Dziwię się.Ty rozmawiasz z takim człowiekiem!?!
Na co Goldberg:
- Bo jak rozmawiam ze swoimi to tylko: tu pogrom, tam antysemityzm, tu zbezcześcili synagogę… A jak rozmawiam z Michalkiewiczem – to od razu: Ż__zi opanowali banki! Ż__zi rządzą na rynku budowlanym! Ż__zi rządzą światem! Aż przyjemnie się to słucha!
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ogarnij133 2013-12-14, 17:45 1
j🤬y ż__ek
Zgłoś
mihaueeek 2013-12-14, 21:39 56
Co to k🤬a jakaś propaganda ż__owska żeby j🤬 po konserwatywnych-liberałach czy c🤬jowa moda p🤬lonych gimbusów ?
Zgłoś
frankenstein 2013-12-15, 10:46 2
a to nie powinno być tak:

Do Goldberga czytającego na ulicy “Gazetę Polską” podchodzi Rabinowicz i mówi z niesmakiem:
- Icek! Dziwię się.Ty czytasz tę szmatę!?!
Na co Goldberg:
- Bo jak czytam nasze czasopisma to tam tylko: tu pogrom, tam antysemityzm, tu zbezcześcili synagogę… A jak czytam to – to od razu: Ż__zi opanowali banki! Ż__zi rządzą na rynku budowlanym! Ż__zi rządzą światem! Aż przyjemnie się to czyta!

???
Zgłoś
Magnus 2013-12-15, 12:35 4
@Frankenstein - wychodzi podobnie, sens zachowany

@mihaueeek - za jeden kawał nazwałeś mnie ż__owskim agitatorem albo p🤬lonym gimbusem z c🤬jowym gustem. Musisz być zajebistym frustratem
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-15, 16:51
I jak już to Ozjasz, nie Izajasz
Zgłoś
martinkane 2013-12-15, 16:58 1
To czasem nie przodek Ozjasza Goldberga???
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-15, 17:14 3
Wczesne lata trzydzieste. Zapytano Bogdana, znanego antysemitę, co sądzi o Ż__ach:
"Parchy plugawe, śmiecie na obliczu Ziemi! Wyrżnąć ich wszystkich albo chociaż wysłać na Antypody. parchy cholerne!". Następnie zadano to samo pytanie Rabinowi Iwanowiczowi, aktywnemu Syjoniście "Uuu, Ż__zi, to jest Naród Wybrany, najmilszy Panu naszemu, naród proroków i wielkich ludzi!".
"Panie Bogdan, a Dawidka to znasz?"
"O, Dawidka znam, bardzo porządny człowiek, i w interesach i prywatnie, złego słowa nie mogę powiedzieć!"
"A Izaaka kojarzysz?"
"Izaak! Ten chłop to by za przyjacielem w piekło skoczył, najszlachetniejszy jakiego znam!"
No i wracamy do Rabina:
"Rebe, znacie Dawidka?"
"Pfu, szumowina, chyba świnia go zrodziła, oszust parszywy i cwaniak!"
"A Izaala też znacie?"
"Człowieku, nawet przy mnie nie wspominaj o tym śmieciu!"
Zgłoś
Antylewak_1920 2013-12-15, 21:01
Odp🤬lić się od Stana!
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-15, 22:36
wir mussen die jude ausrotten
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem