Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:57
konto usunięte 2025-04-05, 22:00 1
Swoją drogą to ciekawe, bo RZymianie sponsorowali wiele wojen w tym również światowe, sam Adi miał ich w swojej rodzinie, a mimo jego poglądów nie szczędzili szekli na ruchy antysemityzmu, więc o co tak na prawdę tam chodziło ???
Zgłoś
StickerBomb 2025-04-05, 22:47 2
Złote treści.
Zgłoś
zn506 2025-04-06, 12:11 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
DarcoPenetratore 2025-04-06, 20:55 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-04-06, 23:08 1
Adolf mówi o Ż__ach jak Putin o Ukraińcach. A reszta przypomina mi współczesny hejt prawicy na imigrantów.
Od razu widać skąd czerpią inspirację.
Zgłoś
konto usunięte 2025-04-08, 0:19 4
TwójCzarnyPan napisał/a:

Adolf mówi o Ż__ach jak Putin o Ukraińcach. A reszta przypomina mi współczesny hejt prawicy na imigrantów.

Jeszcze mi powiedz że ten "hejt" na imigrantów jest bez zasadny.
Zgłoś
mam_racje 2025-04-08, 0:24 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

Przecież to ty tu jesteś pierwszym hejterem!
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-04-08, 1:17 2
MysteryMan napisał/a:

Jeszcze mi powiedz że ten "hejt" na imigrantów jest bez zasadny.

Powodów nie brakuje, ale wystarczy ich nie wpuszczać, zamiast nimi straszyć i szczuć na wszystkich jak leci. Twarda polityka azylowa i imigracyjna jest potrzebna i nic więcej.
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-04-08, 8:07 2
Zgłoś
konto usunięte 2025-04-08, 10:37
TwójCzarnyPan napisał/a:

Powodów nie brakuje, ale wystarczy ich nie wpuszczać, zamiast nimi straszyć i szczuć na wszystkich jak leci. Twarda polityka azylowa i imigracyjna jest potrzebna i nic więcej.

Strasznie nimi to akurat dobry pomysł, ponieważ z🤬bów srających nie celną empatią też jest wielu.
Zgłoś
Ork.Fajny 2025-04-08, 14:31 2
Zgłoś
zn506 2025-04-08, 22:40 1
Ork.Fajny napisał/a:

walnij wykład

Zamiast bredzić - poczytaj książki historyczne
Zgłoś
konto usunięte 2025-04-09, 13:09 1
Zgłoś
Ork.Fajny 2025-04-09, 20:56
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem