6 minut z 19=nastu filmów dokumentalnych
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:57
Swoją drogą to ciekawe, bo RZymianie sponsorowali wiele wojen w tym również światowe, sam Adi miał ich w swojej rodzinie, a mimo jego poglądów nie szczędzili szekli na ruchy antysemityzmu, więc o co tak na prawdę tam chodziło ???
Adolf mówi o Ż__ach jak Putin o Ukraińcach. A reszta przypomina mi współczesny hejt prawicy na imigrantów.
Od razu widać skąd czerpią inspirację.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Adolf mówi o Ż__ach jak Putin o Ukraińcach. A reszta przypomina mi współczesny hejt prawicy na imigrantów.
Jeszcze mi powiedz że ten "hejt" na imigrantów jest bez zasadny.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Przecież to ty tu jesteś pierwszym hejterem!
MysteryMan napisał/a:
Jeszcze mi powiedz że ten "hejt" na imigrantów jest bez zasadny.
Powodów nie brakuje, ale wystarczy ich nie wpuszczać, zamiast nimi straszyć i szczuć na wszystkich jak leci. Twarda polityka azylowa i imigracyjna jest potrzebna i nic więcej.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Powodów nie brakuje, ale wystarczy ich nie wpuszczać, zamiast nimi straszyć i szczuć na wszystkich jak leci. Twarda polityka azylowa i imigracyjna jest potrzebna i nic więcej.
Strasznie nimi to akurat dobry pomysł, ponieważ z🤬bów srających nie celną empatią też jest wielu.
Ork.Fajny napisał/a:
walnij wykład
Zamiast bredzić - poczytaj książki historyczne
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie