👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ona myślała że wlew jest pod autem. Tam gdzie zbiornik paliwa. To chyba logiczne nie?
Dodatkowa zaleta elektryków - jakiego fikoła byś nie zrobił to zawsze można naładować - czyli idealne auto dla kobiet
Gdybym tak podjechał i zobaczył wysiadającą kobietę, to chyba nawet nie zwróciłbym uwagi na nietypowość sytuacji.
Auto mądrzejsze od baby za kierownicą. Nie zgrali się. Ono chciało zatankować, a ta od razu na zakupy. No i wyszło, co wyszło.
A mówią, że kobiety nie potrafią tankować. A tu proszę bokiem poszła.
Od złej strony podjechała, wlew w volkswagenie jest z prawej strony. Musi jeszcze poćwiczyć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie