Się onemu nie spodobała wizyta policji, więc postanowił nożem zaatakować:
Ciekawe, jak nasi policjanci by się zachowali?
No jak, ogon pod siebie i za suke
sfrmaster napisał/a:
Jak to jak. Pewnie by dzwonili po pomoc
W USA by go natychmiast odstrzelili a w Polsce dzwonili by po Rudkowskiego hehe
sfrmaster napisał/a:
Proszę oto odpowiedź
"yeah, ok" - to mnie rozwaliło jaki był twrdy po porzuceniu noża. Hyba, że to była nutka ironii jakby nie wiedział co odjeb@ł przed cjwilą.
A angielska policja to półgłówki bez broni, treningu i w ogóle cioty.
Konto usunięte
2015-07-30, 9:25
up..wstrzymałbym się na Twoim miejscu z takimi komentarzami,bo z Ciebie też żaden erudyta.. popraw błędy tumanie.
Konto usunięte
2015-07-30, 9:33
GatecrasherKO napisał/a:
Proszę oto odpowiedź
Poza tym, że nie potrafią strzelać to wszystko ładnie. Śmieć odstrzelony, kraj piękniejszy.
co za debil, przeciez tak noz to tylko trzymaja 'mistrzowie' samoobrony na pokazach, nie da sie ciosu zadac w ten sposob...
Konto usunięte
2015-07-30, 10:35
Gorzowska policja ma u mnie krate browca odj🤬i gościa skutecznie może nie profesjonalnie ale skutecznie szacun
Konto usunięte
2015-07-30, 10:54
Jak ja widzę babę w policji to niedobrze mi się robi. Najwięcej zamętu robi a w mundurze wygląda jak ostatnia idiotka. Pomijam już fakt, że wszystkie baby z policji, które osobiście kojarzę to jakieś karakany po 160cm wzrostu i 50kg wagi. W radiowozie wyglądają jakby dziecko prowadziło auto. Równouprawnienie i te mieszane patrole w policji to żenada.
Konto usunięte
2015-07-30, 11:07
Ta ich policja to bardziej jak nasza straż miejska, bez broni nie mogli za wiele zdziałać a tu proszę, jaja ze stali i bez strzelania musieli sobie poradzić to sobie poradzili : O
GatecrasherKO napisał/a:
Proszę oto odpowiedź
Ten Kukiz to jednak jest antysystemowiec.
BlckSn napisał/a:
Poza tym, że nie potrafią strzelać to wszystko ładnie.
Widzę Pan ekspert specjalista. A może zwrócisz uwagę na to, że celowali najpierw w nogi (zgodnie z prawem użycia borni, które nakazuje zadać jak najmniejsze szkody napastnikowi) w które bądź co bądź ciężko trafić.
Konto usunięte
2015-07-30, 11:28
GatecrasherKO napisał/a:
Proszę oto odpowiedź
Ja p🤬le. Widzicie co ta baba odp🤬la? po tym jak gościu padł to strzeliła dwa razy z biodra na wysokość pierwszego piętra ( zwróćcie uwagę na odpadający tynk ). Prędzej by niewinną osobę zabiła niż tego gościa