Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:46
Sam nie wiem jak to skomentować...

Kod:
To, że przemoc domowa dotyczy kobiet z marginesu społecznego to mit. Kobiety, z którymi rozmawiała reporterka "Czarno na białym", były bite przez mężów, którzy są prawnikami, rolnikami, policjantami i mechanikami. Kobiety opowiadają, jak przez kilka lub kilkanaście lat nie potrafiły wyrwać się z domowego piekła.
Według różnych szacunków w Polsce, co roku ponad 800 tys. kobiet pada ofiarą przemocy. Wśród nich były cztery kobiety, z którymi rozmawiała dziennikarka TVN24.
Zgłoś
kaiel 2012-03-07, 14:48 5
12 lat tłuc i śladu nie widać , profesionalista
Zgłoś
bartekmmm 2012-03-07, 15:02
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
!Timon 2012-03-07, 15:30 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Takewon 2012-03-07, 15:44 11
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-07, 15:51
Mam na imie Paweł mam 26 lat i 9 lat jestem alkoholikiem.
Zgłoś
~krzys.toxic 2012-03-07, 16:00 7
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-07, 16:02 7
krzys.toxic napisał/a:

Szczerze? Mój ojciec bił matkę przez jakieś 10 lat i tak przy okacji i nam się nie raz dostało

No tak, Polska B

Cytat:

Zgłoś
~krzys.toxic 2012-03-07, 16:12 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-07, 16:15
Zgłoś
~krzys.toxic 2012-03-07, 16:30 3
Lubin- zagłębie miedziowe, kghm, kopalnie, huty miedzi, dolny śląsk zachód- bez różnicy jaki podział, cywilizacja. Ludzie wszędzie są tacy sami.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-07, 17:40
wytrzymałem do 14 sekundy
Zgłoś
lapsikoss 2012-03-07, 20:13
@up
Tak szybko dochodzisz?
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-07, 20:19 1
lapsikoss napisał/a:

Tak szybko dochodzisz?

A Ty co, nie?
Zgłoś
kecajpct 2012-03-07, 21:19 1
Zgłoś
mack_k 2012-03-07, 21:52
kobita nie lana to jak kosa nie klepana
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem