Drodzy Sadole, nadchodzi dzień kobiet dlatego też proponuje złożyć jakieś życzenia Pani poseł Grodzkiej, której tak wszyscy tutaj ciskacie.
Moja propozycja :
Droga Anno, z okazji dnia kobiet chciałbym życzyć Ci przede wszystkim tego abyś nie przejmowała się tym co mówią i myślą o Tobie inni. Po prostu ich olej i kładź c🤬ja na ich opinie. Naprawdę, nie zważaj na przeciwności losu i pokaż że masz jaja.
s................l
2014-02-24, 20:53
oto moje:
"Drogi denardesie, chciałbym Ci życzyć odnalezienia przecinków, bo gdzieś Ci sp🤬oliły.
Pozdrawiam, santa"
Grodzka jako jedyna kobieta 8 marca świętuje waląc konia. Marszczy swego kwiatka
P.s. Właśnie ogarnęła mnie myśl... Czy Grodzka robi se sama "Hiszpana"?

Bo na siedząco by chyba mogła
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
E................e
2014-02-24, 20:59
"Drogi Krzysztofie, c🤬j ci w pysk, bo w dupę ci się pewnie podoba."
A więc wysyłamy
Anna.Grodzka@sejm.pl. . Adres podpierdzielony ze strony sejmu więc raczej dobry.
r................n
2014-02-24, 21:53
@~Dick
Apropo zawsze mnie zastanawialo czy grubi ludzie wsadzają sobie pindola w pępek.
i................v
2014-02-24, 22:04
zyczenia ode mnie:
Droga anno, zebys zdechla
f................x
2014-02-24, 22:12
W marcu są 3x imieniny Krzysztofa: 2, 5 i 15. Ono się "zatrzepie" z radości za wszystkie czasy...
Zacznijmy od tego że te dziwadło nie jest kobietą, natomiast nazywanie tego kobietą to jest obelga dla prawdziwych kobiet. To jest psychicznie chory, pan Bęgowski.
Panie Krzyśku, życzę szybkiego zejścia ze sceny politycznej, gdyż zrobienie z siebie pośmiewiska nie przekłada się na wzrost umiejętności myślenia.
Grodzkie trzeba przyznać to jednak ma łeb, bo na upartego może też obchodzić Dzień Chłopaka

Dziś natomiast (24 lutego) wypada Dzień Niespodziewanego Całusa i z tej okazji pragnę zakomunikować, że wszyscy możecie mnie pocałować. Buziaki!
A tak w ogóle to nie pani poseł tylko pani posłance ty szowinistyczna, nietolerancyjna świnio!
B................R
2014-02-24, 22:44
"Z okazji dnia kobiet, wszystkiego najlepszego panie Krzysztofie"
S................s
2014-02-24, 23:20
Wasze życzenia latają jej koło c🤬ja, ot co.
ona się nie da wyr🤬ać nikomu (choć i tak nikt nie będzie próbować)
podpis użytkownika
Japonia wniknąłem TT.TT