Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
S................n 2012-01-11, 0:25
K🤬a. A już myślałem że Smoleńsk odstawiono w zapomnienie...
Zgłoś
S................o 2012-01-11, 0:44 1
Miesięcznica? To zaraz będzie tygodnica, dziennica i godzinnica... będzie można chlać cały czas.
Zgłoś
R................s 2012-01-11, 3:53 5
Cholera, chciałem przeczytać jakiś kawał, zaśmiać się i wracać do tworzenia oprogramowania a tutaj?? Suchar w c🤬j, dowc🤬y o Kaczyński są już po prostu nudne..... zresztą nikogo nie śmieszy już też że tyle ludu dało sobie wybrać mózgownicę przygłupom z PO.
Zgłoś
maderfakermen 2012-01-11, 9:07 43
@up, ale musiałeś się wszystkim pochwalić, że chciałeś "zaśmiać się i wracać do tworzenia oprogramowania"
zajebiście stary.
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-01-11, 11:13 2
To ja się chcę pochwalić, że chciałem się zaśmiać i wracać do op🤬lania się
Zgłoś
pisage 2012-01-11, 11:30 1
a mi się podoba...

podpis użytkownika

Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
Zgłoś
C................l 2012-01-11, 11:41
@ RHminus -"Tworzyć oprogramowanie" ??? co ty k🤬a skończyłeś wyższą szkołę biznesu imienia Tadzia Rydzyka?
Zgłoś
sawbur 2012-01-11, 12:34
Kaczor miał na imię Lech, nie Leszek
Zgłoś
r................0 2012-01-11, 12:55 1
Właśnie, Leszek to był Miller, raz jak leciał śmigłowcem to upozorował wypadek, bo mu się jedna tirówka na trasie spodobała.
Zgłoś
R................s 2012-01-11, 13:28 1
Cytat:

@up, ale musiałeś się wszystkim pochwalić, że chciałeś "zaśmiać się i wracać do tworzenia oprogramowania"
zajebiście stary.

Jeżeli dla ciebie to jest pochwaleniem się to nie zazdroszczę małostkowości. Jakbym ci powiedział że mam wyj🤬e na twoje zdanie to też byś stwierdził że się chwalę "czego to ja niby nie mam"?

kasztan_85 napisał/a:

"Tworzyć oprogramowanie" ??? co ty k***a skończyłeś wyższą szkołę biznesu imienia Tadzia Rydzyka?

A żeś p🤬lną, no boki zrywać.... aż łezkę uroniłem... "szkoła biznesu imienia TR", no dowcipnyś w c🤬j.
Zgłoś
C................l 2012-01-11, 13:45 1
RHminus - ŻEŚ ?, DOWCIPNYŚ ? widzę, że masz problem, spoko pomogę Ci i poprawie to zdanie:
A P🤬LNĄŁEŚ, no boki zrywać.... aż łezkę uroniłem... "szkoła biznesu imienia TR", no DOWCIPNIŚ w c🤬j.
Nie musisz dziękować zrobiłem to, żeby też inne gimbusy się nauczyły
Zgłoś
kermicik 2012-01-11, 14:16
wole 100 moherow niz jednego pełowca
Zgłoś
R................u 2012-01-11, 14:19
i was gonna write a post but i got high
Zgłoś
C................l 2012-01-11, 14:33 1
kermicik - urzekła mnie Twoja historia
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie