Nagrywane bynajmniej nie kamerą GoPro
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwko, za prawidłowe używanie słowa "bynajmniej" i dobry filmik.
Ja tak przez miasto raz zaiwaniałem jak mnie na kibel przycisnęło.
konto usunięte
2013-02-12, 0:13
@up Co do kibla to ja zdążyłbym się już kilka razy zesrać w tych "ciasnych" momentach.
konto usunięte
2013-02-12, 0:43
Dokładnie. Niesamowita precyzja i jaja ze stali. Piwko leci! Szkoda, że kierowcy nie można poczęstować...
Myślałem, że wszyscy roz🤬bią się w kraksie, a on ich po prostu wyminie ;d
konto usunięte
2013-02-12, 6:37
Świst myślałem podobnie >.<
konto usunięte
2013-02-12, 7:12
Trochę jak poziom easy

Wszyscy jadą wolniej od Ciebie
A tak serio to na prawdę świetna jazda.
konto usunięte
2013-02-12, 8:10
Troche jak w nfs-ach . Na prostej raczej nie dogonisz , a na zakrętach nadrabiasz po 5 sec. Ładna jazda , ale chyba przeciwnicy też niezbyt lotni.
konto usunięte
2013-02-12, 11:44
Dziwne, że go wpuszczali pomiędzy siebie, albo tak się wpychał albo tak zawodnicy bali się o swoje autka...
konto usunięte
2013-02-12, 12:19
kolo frapsem nagrywał
Tak wiem do czego jest i tak jaja sobie robie
Wyobraźcie sobie co by było gdyby ludzie umieli chociaż spod świateł ruszać tak przylepieni do siebie zderzakami jak na filmiku. Ja wiem że to zupełnie co innego podczas wyścigu, ale niektórzy nie rozumieją że na zielonym może przejechać więcej samochodów niż np 3.