📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:16

@up
1. nie jestem żadnym ekspertem "ekspercie"
2. dla twojej wiadomości potrafię oblugiwac przegladarkę google
3. przytaczanie przykładów typu: pasieka-na-dachu-capitolu-zamieszkaja-tu-dwie-pszczele-rodziny jest po prostu śmieszne.
Mimo wszystko przytoczone materiały źródłowe nie sprawiły, że pszczoły na działce należącej do mojej rodziny nagle ożyły.
1. nie jestem żadnym ekspertem "ekspercie"
2. dla twojej wiadomości potrafię oblugiwac przegladarkę google
3. przytaczanie przykładów typu: pasieka-na-dachu-capitolu-zamieszkaja-tu-dwie-pszczele-rodziny jest po prostu śmieszne.
Mimo wszystko przytoczone materiały źródłowe nie sprawiły, że pszczoły na działce należącej do mojej rodziny nagle ożyły.
mrPine napisał/a:
Populacje pszczół w USA i Europie zmniejszyły się w ciągu ostatnich 10 lat o kilkadziesiąt procent.
[/quote="mrPine"]
tu muszę sprostować, faktycznie byłem w błędzie. w rzeczywistości chodziło o doniesienia z niektórych pasiek z USA i Europy o stratach dochodzących do kilkudziesięciu procent, a nie ogólnej populacji na ww kontynentach.
Podsumowując, dziękuję za zwrócenie uwagi i wyprowadzenie z błędu mnie oraz innych użytkowników, oraz życzę wytrwałości w, słowo się rzekło, postanowieniu nie wdawania się więcej w dyskusje.
mrPine napisał/a:
Dobre i dwa ule. Tu dwa, tam dwa i uzbierają się setki. A ty ile masz uli?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie