Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Angel 2019-11-05, 18:41
Byku35 napisał/a:

wiedziałem że sprawdzisz datę mam Cię oszustku ty
siedzący na wykopie cały dzień

Czytanie ze zrozumieniem nie jest twoją mocną stroną.

podpis użytkownika

Zgłoś
konto usunięte 2019-11-05, 21:31 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lysybog 2019-11-06, 1:52
~Angel napisał/a:

Czytanie ze zrozumieniem nie jest twoją mocną stroną.

Twoją też nie, bo wrzuciłeś screen do duplikatu, a to oznacza, że wcześniej filmik był opublikowany w innym znalezisku.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2019-11-06, 8:59
Psy przyczyniły się do zgonu i nie ma co dyskutować. Zostawili by go pod drzewem to by żył.

Logika na zasadzie trawki.
Martwimy się o przyszłość waszych dzieci sięgających po marihuane dlatego wsadzamy ich do więzienia... (Młody po kryminale i nasraniem w papiery ma świetlaną przyszłość, w końcu zawsze mógł się stoczyć próbując jointa.)
Zgłoś
konto usunięte 2019-11-06, 9:28
Rozwiewając wątpliwości miejsce zdarzenia to rzeczywiście Knurów.

Tutaj widać bok budynku który widać na nagraniu.

Jeśli chodzi o czas zdarzenia to jestem bardzo sceptyczny, że to się wydarzyło w ostatnich dniach. październik/listopad, ponieważ strasznie w Knurowie pizgało w ostatnich dniach. Ponadto wskazuje na to sam ubiór policjantów - koszulki z krótkim rękawkiem. Na końcu przechodzi też osoba ubrana także dość lekko. Poza tym drzewa są bardzo zielone - więc jesień odpada. Zdarzenie mogło mieć miejsce w lato/ końcówka lata czyli od czerwca do sierpnia/września. Wcześniej nie bo drzewa które widać z tego co pamiętam to kasztany, które kwitną w kwietniu/maju. A na nagraniu kwiatów nie widać. Na 90% wszystko wydarzyło się w tym roku - wskazują na to doczepione balkony na bloku który widać w tle. Montowali je w różnych częściach Knurowa 2018-2019, Na zdjęciu z 2017 balkonów jeszcze nie ma.

Jeśli chodzi o samego bohatera to najprawdopodobniej Pan Stanisław lub pan pod pseudonimem "Syry" - cokolwiek to znaczy. Obaj Panowie dawno nie byli widziani na mieście ;] Mam nadzieję że nie z powodu tego nagrania.

Pozdrawiam.
Zgłoś
~Angel 2019-11-06, 13:32
lysybog napisał/a:

Twoją też nie, bo wrzuciłeś screen do duplikatu, a to oznacza, że wcześniej filmik był opublikowany w innym znalezisku.

Zamiast pisać swoje mądrości mogłeś wejść i sprawdzić do jakiego tematu przekierowuje link:

wykop.pl/link/5201339/profesjonalna-polska/

podpis użytkownika

Zgłoś
PrzemasNaIbizie 2019-11-12, 21:28
" Jeden z policjantów prowadził zatrzymanego w kierunku radiowozu. Gdy doszli do drzwi pojazdu, funkcjonariusz puścił mężczyznę, a ten zatoczył się się i uderzył tyłem głowy o krawężnik. Tak wyglądała interwencja w Knurowie (woj. śląskie). - Mężczyzna został przewieziony do szpitala. Wyszedł po ok. 2 godzinach - powiedział polsatnews oficer prasowy KMP w Gliwicach.

- Zdarzyło się to co widzieliśmy. Zatrzymanemu, mimo tego drastycznego obrazu, nic się wówczas nie stało. Po badaniach w szpitalu wyszedł po dwóch godzinach. Później przebywał w Knurowie, był wielokrotnie widziany. Trzeba uciąć spekulacje, że zginął - mówił w rozmowie z polsatnews oficer prasowy KMP w Gliwicach podinspektor Marek Słomski. "

zódło: polsatnews
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem