W dzisiejszych czasach do polskie policji przyjmują takich idiotów, że trzeba było zaktualizować żart z komuny.
Dlaczego policjanci chodzą trójkami?
Bo pierwszy potrafi czytać, drugi pisać a trzeci pilnuje intelektualistów.
-Ernest Hemingway
Dlaczego policjanci chodzą trójkami?
Bo pierwszy potrafi czytać, drugi pisać a trzeci pilnuje intelektualistów.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
madufo napisał/a:
Jakieś żródło ?
Źródło facebook - profil osoby prywatnej więc podać nie mogę.
podpis użytkownika

Czy przedstawią im zarzut nieumyslnego spowodowania śmierci? Oni go tam doprowadzili i nieupilniwali, gdyby leżał na ławce dalej by zyl
Kiedy się to wydarzyło?dzisiaj? W Polsce tak ciepło? Niech nagrywający porozsyla wideo do prasy.

Kiedy się to wydarzyło?dzisiaj? W Polsce tak ciepło? Niech nagrywający porozsyla wideo do prasy.
Rannhide napisał/a:
Czy przedstawią im zarzut nieumyslnego spowodowania śmierci? Oni go tam doprowadzili i nieupilniwali, gdyby leżał na ławce dalej by zyl
przecież nie spowodowali mu śmierci bo sam sobie spowodował
sensualna napisał/a:
przecież nie spowodowali mu śmierci bo sam sobie spowodował
Podejmując interwencję i prowadząc go byli moim zdaniem za niego odpowiedzialni.
Rannhide napisał/a:
Nagranie zostało wrzucone na FB 2 listopada a z komentarzy pod filmikiem wynika że już gościu jest pochowany. Nie mam pewności czy osoba wrzucająca filmik na FB jest jego autorem czy tylko skopiowała nagranie.
podpis użytkownika

Tak się kończa miejscowe pijaczki, plus zamarznięcia, udary słoneczne, bezdech (jak zasnie na siedzaco). Bardzo rzadko umieraja naturalnie.
No to po gruchocie a dobry chłopak był i mało pił
I will wear you like a condom.
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.I will wear you like a condom.
Podobno chłop zaj🤬 cały gral pełen wafelków z pobliskiego kościółka. Innej opcji nie było - musiało się tak skończyć.
Rannhide napisał/a:
Czy przedstawią im zarzut nieumyslnego spowodowania śmierci?
Mam nadzieję, banda p🤬lonych imbecyli ta nasza milicja.