Swoją drogą dziwne że budynki zawaliły się "pod siebie" a wielcy panowie z usa którzy ciągle ratują świat przed obcymi nie przewidzieli ataku samolotem który wleciał jak do siebie.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:19
Najśmieszniejsze jest to, że jak o tym rozmawiałem z moim ojcem kilka tygodni po zamachu, a potem ze znajomymi, to myśleli, ze jestem nienormalny. Teraz po ponad 10 latach nagle się wszyscy mędrkują, że to wewnętrzna robota. Ot, taka moda, jak już ktoś napisał wcześniej...
Jak bardzo musi być wyblakłe dzieciństwo dzisiejszej młodzieży że wszędzie(w każdej sytuacji i w każdym słowie) doszukuje się spisku.
wszystko to spisek, nawet mozesz nie wiedziec ze nie zyjesz a cie trzymajaa sztycnzie orzy zyciu chlopie
Jak wspomniane wczesniej, Kite to latawiec a nie modlic sie.
Tak ewidentny blad w tlumaczeniu pokazuje jak niezetelny jest ten filmik.
Ale ze gimbasa angielskiego nie lubi, i lubi jak sie mysli za nich (podrzucajac bezsensowne teorie spiskowe) to nic sie nie poradzi.
Tak ewidentny blad w tlumaczeniu pokazuje jak niezetelny jest ten filmik.
Ale ze gimbasa angielskiego nie lubi, i lubi jak sie mysli za nich (podrzucajac bezsensowne teorie spiskowe) to nic sie nie poradzi.
nie wierze w teorie spiskowe ale to smierdzi juz z kilometra, gdyby ten budynek mial sie zawalic od uderzenia to stałoby sie to odrazu ale to wszyscy wiedza nie ma co komentowac. nie mowie kto ale ktos poswiecil 3000 ludzi w ponad 300 milionowym panstwie. dla mnie to horror, ale co bys nie powidział to takie komenty rozplywaja sie w swoim wlasnym strumieniu i nikt nie zwraca na nto uwagi poza tym ze one ciągle płyna.
@UP: Dokładnie. Również polecam obejrzeć ten film wszystkim baranom, którzy swoje mózgi dawno już zamknęli za ekranem telewizora. Film przedstawia fakty, które przy odrobinie wysiłku można znaleźć samemu i zweryfikować w odniesieniu do różnych źródeł (co sam zrobiłem i wszystkim polecam). Jeżeli po obejrzeniu stwierdzicie, że właśnie obejrzeliście godzinę zbiegów okoliczności... to gratuluje dedukcji. Nie twierdzę, że to na pewno był zamach USA na własnych obywateli, ale przypisywanie bardzo wygodnej łatki "teorii spiskowej" wszystkiemu, o czym "przecież Durczok nie wspomniał w tvnie" jest pierwszym symptomem idiotyzmu. Ludzie! Używajcie własnych mózgów, analizujcie i wyciągajcie wnioski sami. Myślcie samodzielnie!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie