Swoją drogą dziwne że budynki zawaliły się "pod siebie" a wielcy panowie z usa którzy ciągle ratują świat przed obcymi nie przewidzieli ataku samolotem który wleciał jak do siebie.
Zaden czlowiek nie pozwolil by na taki zamach, skutki jakie przyniosloby puszczenie farby przez kogos zaangazowanego w ten spisek byly by katastrofalne dla tworcow tego spisku. Co nie zmienia faktu, ze Amerykanie wiedzieli o planowanym zamachu, nawet FBI toczylo sledztwo w tej sprawie, tylko bez odpowniednich instrumentow prawnych nie mogli nic zrobic.
Juz nie mowiac o tym, ze nikt nie zdawal sobie sprawy ze skali planowanego ataktu.
I dziekuje, za kolejna spiskowa teorie dziejow - ponoc parajnoje da sie leczyc
Konto usunięte
2012-07-30, 14:40
Coś równie nieprawdopodobnego:
Weźmy datę zamachu: 11 09 2001
Skreślamy zera bo to nic: 11921
Dzielimy to w ten sposób: 1 19 21
Biorąc alfabet bez polskich znaków i przypisując literą numer (A1, B2, C3 itd.)
Otrzymujemy kolejno: A1, S19, U21
U arabów czyta się od prawej do lewej - powstaje USA
Konto usunięte
2012-07-30, 14:47
@up
Weźmy twoją nazwę użytkownika: Xenomorph08
Skreślamy zera bo to nic: Xenomorph8
Podstawiamy zamiast: X=p, e=i, n=e, o=r, m=d, o pozostawiamy bo jest jak zero czyli nic nie znaczy, r=l, p=i, h=s, 8=z
Biorąc i przypisując litery otrzymujemy kolejno: P I E R D O L I S Z
Konto usunięte
2012-07-30, 14:50
Rzeczywiście

Może kolejny spisek?
Napisałem to jako ciekawostkę a Ty ujadasz jak Kajtek przy budzie.
Konto usunięte
2012-07-30, 14:52
@up
chciałem tylko nakreślić jak szeroki zasięg ma spisek
Konto usunięte
2012-07-30, 15:27
nap🤬lają te swoje "oh my god", bożek w chmurach im nie pomógł, a może to była jego wola?
w sumie trzeba być idiotą, żeby uwierzyć, że kilku jaskiniowych ludzików zaatakowało najpotężniejszy kraj świata, kraj który na zbrojenia wydaje więcej niż wszystkie kraje razem wzięte; ale co tam lud głupi wszystko kupi; u nas jest dobry przykład
Konto usunięte
2012-07-30, 19:34
Mnie się wydaje, że to jednak byłą wina tuska
Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tym KITE? Niby w jakim języku to ma cos wspólnego z modlitwą, czy wiadomością??
Konto usunięte
2012-07-30, 19:59
Nie no, cięta riposta, w komentarzach, bez spiny... chyba rzeczywiście koniec świata się zbliża xD
Konto usunięte
2012-07-30, 20:11
Trzeba być idiotą, żeby nie widzieć , że to kontrolowane wyburzenia były.
Sayper1 napisał/a:
Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tym KITE? Niby w jakim języku to ma cos wspólnego z modlitwą, czy wiadomością??
Właśnie ;P
Przeszukałem kilka słowników i w żadnym nie ma takiego tłumaczenia słowa KITE...
Konto usunięte
2012-07-30, 20:32
Spartan117pl napisał/a:
Właśnie ;P
Przeszukałem kilka słowników i w żadnym nie ma takiego tłumaczenia słowa KITE...
może chodziło o słowo "kike" slangowo oznaczającego ż🤬da

D
Konto usunięte
2012-07-30, 20:37
1:50 podczas otwierania książek to wygląda jakby odprawiali muzułmańskie modły :o