0:28 i 0:58 - 2i od prawej (4ty od lewej jest bez głowy) heh
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

To zawsze w kreskówkach na Cartoonie było, a ja myślałem, że to fikcja
W ogóle ciekawe ile osób rozwaliło na tym głowę.

W ogóle ciekawe ile osób rozwaliło na tym głowę.
Pierwszym krokiem do otyłości były fast food'y. Te urządzenie usprawnia umiejętności balansowania ciałem.
podpis użytkownika
W każdym z nas tkwi morderca, trzeba go tylko znaleźć.
Jak żeś bystrzaku wpadł, że od tego można tyć? Przecież oni tego się nie jedzą, jakby nie zauważył.

Chodzi o to że jest tam wbudowany silnik który wypycha Cię do góry -_-' W oryginale musisz użyć siły żeby sprężyna Cię wybiła. Mam nadzieję że gimbusy zrozumieją... ( w co ja wierze)
Tylko nie zmienia to faktu, że z silniczkiem czy bez, zmusza to do ruchu i aktywności fizycznej, a od tego się nie tyje... więcej kalorii spalisz (i więcej grup mięśni zaktywizujesz) w 20 minut na takim "hulaj-żelazie" niż przy 100 brzuszkach.
w 20 minut to można zrobić kilka serii brzuszków po 100 więc jednak zgadzam się z opisem, przybliża do otyłości

pawlonkon napisał/a:
Pierwszy krok amerykanów w stronę otyłości.

Plan wykonany!
Stuku, nie widzisz, że ten koleś stoi tyłem do kamery, tło jest czarne, a ziom ma czarne włosy?
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
przydałby sie tam Dyfuzor !! zwiększyłoby to efektywność , ale nie ma co narzekac, Kubica też go nie ma ;/