Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Muscasa 2013-09-09, 18:15 21
mniemam, że zrobienie screena Cie przerosło?

podpis użytkownika

Nie pije, nie pale, nie przeklinam.
o k🤬a... papieros mi wpadł do kieliszka....

Jeśli one Cie nie zagryzą, to ja Cie zastrzelę!
Zgłoś
dogip 2013-09-09, 18:21 5
No no no. Jeden klawisz i sprawa załatwiona, a ty komórką fotki z ekranu strzelasz. Wczesna faza gimbazy?
Zgłoś
jackjack 2013-09-09, 18:23 7
I tak nie zdasz...
Zgłoś
sebbar1991 2013-09-09, 18:24 78
Wy to macie k🤬a problemy, tylko hejtować.

Swoją droga pytanie jest z dupy.
Zgłoś
w................o 2013-09-09, 18:37 39
@up up up

Odłączyliście już dodatkowe kółka od swoich rowerków, że tak cwaniakujecie?
Zgłoś
Alepocotokomu 2013-09-09, 18:48 43
Zeby to jedno takie pytanie pojeb*ne było. Np Czy spalona żarówka migacza spowoduje większy pobór prądu? Lub ile razu na minute miga migacz/ Minimalna dlugość drążka zmiany biegów/ Od czego najbardziej zależy droga hamowania? A) od czasu reakcji kierowcy B) sprawnosci hamulcow C)wilgotnosci jezdni? Mogłbym dalej wymieniac ale mi sie k🤬a nie chce. Tego co robił te pytania to bym za jajca na latarni powiesił! To juz kutwa łatwiej praktyke zdać jak teorie!
Zgłoś
stud3nt 2013-09-09, 18:54 9
@Alepocotokomu

I o to właśnie k🤬a chodzi. Co Ty myślałeś, że przepisy w Polsce uchwala się po to, żeby ludziom było lepiej? Gdzie tam - w ustawodawstwie chodzi przede wszystkim o rąbanie grubej kasy i/lub zapewnienie posad pokrewnym i znajomym świniom. A czy to ludziom naprawdę pomoże, czy to krajowi nie zaszkodzi, to już im koło c🤬ja lata.

Przykłady mamy na każdym kroku. W zasadzie to już każda czynność władzy podpada pod w/w akapit.
Zgłoś
R................y 2013-09-09, 18:56
K🤬a niezłe są te fotelowe pierdziochy co to nami rządzą. Zaskakiwać głupotą non stop to trzeba mieć nie lada talent. Szacun!!
Zgłoś
d................6 2013-09-09, 19:03
i na c🤬j komu to wiedziec ja sie pytam?
Zgłoś
Cyjanek 2013-09-09, 19:08
O ja p🤬lę... Ciekawe co byś powiedział, jakbyś miał zdawać w latach 90 prawko i znać wszystkie, ale to wszystkie części danego wehikułu.
Zgłoś
Alepocotokomu 2013-09-09, 19:50 4
@up ze niby ty zdawałeś w latach 90 mając 20 lat? Mi ojciec mówił ze łatwiej było zdać.
Zgłoś
k................n 2013-09-09, 20:33 8
Stary, w latach 90 była mechanika, ale nie aż tak dokładna, jak mówisz. I nie mów, że było trudniej, teraz masz dużo większy ruch, pytania których nie da się wyuczyć na pamięć (jak kiedyś) i pop🤬lonych egzaminatorów którzy uważają się za bogów. A nawet jak była mechanika to zdawało się na maluchach czy ładach w których najbardziej skomplikowanym urządzeniem było pokrętło do regulacji fotela. CDBlaze,
Zgłoś
KiecolPB 2013-09-09, 21:25
Te pytania są zrobione żeby jak najmniej osób zdawało. Czyli dla większych korzyści, z tego co słyszałem te całe egzaminy przejęły dwie prywatne firmy (ale nie chce wprowadzać w błąd). Po c🤬j mi wiedzieć jakie są rozmiary blach? Czy to ma związek z bezpieczeństwem na drodze? Masakra, 21.08 miałem państwowy i dziwie się że teorię zdałem za 1 razem (j🤬y farciarz ze mnie bo miałem 68pkt).
Zgłoś
B................R 2013-09-09, 21:29
Zastanawiam się w jaki sposób wiedza o wielkości tablicy rejestracyjnej wpływa na poprawę bezpieczeństwa na polskich drogach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie