gdyby nie była taką grubą, wielkodupną, parszywą niemką to by się szybciej wygramoliła...
podpis użytkownika
Dać facetowi ćwiartkę wódki, to jak dać kobiecie 5-o centymetrowy wibrator.
Bedzie miała co wspominać do końca życia (mam nadzieję - krótkiego i uwieńczonego lepszym filmikiem, bo te misie chyba najedzone albo brzydzą się Niemkami bo coś słabo im szło wciamanie jej na zimno)
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Ciekawostka na dziś: włosy w futrze niedźwiedzia polarnego nie są białe tylko przezroczyste a skóra jego jest czarna, dodatkowo niedźwiedź polarny potrafi przyj🤬.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Ciekawi mnie parę faktów:
1) Jakim K🤬A cudem ta gruba baba się tam znalazła.
2) Dlaczego nie ma filmu na hard z tego
3) No i co by było gdyby na widowni był policjant mający broń po służbie, który strzelił by w powietrze żeby odstraszyć misiaczki. Zwolnili by go ze służby ??
1) Jakim K🤬A cudem ta gruba baba się tam znalazła.
2) Dlaczego nie ma filmu na hard z tego

3) No i co by było gdyby na widowni był policjant mający broń po służbie, który strzelił by w powietrze żeby odstraszyć misiaczki. Zwolnili by go ze służby ??
O proszę, do tej pory w tv widziałem jak białe miśki pożerają foczki, a tu nawet morsem nie pogardzą.
podpis użytkownika
Aut vincere, aut mori.
miski olaly nie były zdesperowane...to niemka kto by ruszyl taki pasztet?^^
nectovelius napisał/a:
O proszę, do tej pory w tv widziałem jak białe miśki pożerają foczki, a tu nawet morsem nie pogardzą.
Morsem? Chyba waleniem :p

Zmarnowane 30 sekund
, czekałem, czekałem, czekałem i c🤬j
, tylko apetytu mi narobił ten filmik