Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
xalk 2025-01-22, 3:49 2
Andrzejas napisał/a:

Jakie to zabawne, kiedy ludziom się wydaje, że ich cisza jest ważniejsza od czyjejś ciszy.
W nocy też się żyje, pracuje, robi pranie, słucha muzyki i co tam jeszcze innego, a jak się taki tryb życia na nocki prowadzi, to śpi się w dzień.
I czy słyszeliście kiedyś o tym, żeby typ, co nockę za dnia odsypia, dzwonił na pały, bo ktoś o 14:00 muzykę sobie puścił?
Z końcem PRLu skończyła się cisza nocna i teraz jest jedynie zakłócanie porządku. Jeśli hałas mieści się w ustawowej normie, to o każdej porze można sobie hałasować.
Jak ktoś ma problemy z życiem w dużym mieście czy bloku, to przecież nikt mu nie broni się wyprowadzić do chatki w lesie czy jakiejś Patagonii.
Krótkowzroczność i egoizm. Chciał typ sąsiadowi zaszkodzić dzwoniąc na pały, to mu się udało. W zamian ma rozp🤬olone drzwi, a wystarczyło zatkać sobie uszy stoperami. 1,80 PLN za parę to chyba nie jest dużo.

co k🤬a?! ja mam we własnym domu nosić zatyczki, bo k🤬a jakiś zjeb musi słuchać muzyki jebiącej basami po murach, o załozeniu sluchawek nie wspomne? to sam wyp🤬alaj do chatki na zadupiu i tam sluchaj tak glosno jak tylko chcesz niewychowany egoistyczny zjebie
Zgłoś
Mosze_Borcuch 2025-01-22, 7:05
p🤬a-z-bułą napisał/a:

Breslau UA?

Vorotyslav, zachidnia Ukrajina.

podpis użytkownika

"bić sk🤬isyna i patrzeć, czy równo puchnie"

babcia

instrukcja obsługi "Z Ukraińcem na ty"
Zgłoś
niemamskarpet. 2025-01-22, 9:52
wyj🤬e to mam na te ruskie czy ukrainskie gówno co jest tu wrzucane co drugi filmik, zaczyna mnie to wk🤬iać

podpis użytkownika

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
pfefe 2025-01-22, 10:30
Ziebaj napisał/a:

Gdzie Ty żyjesz? Za dużo Ameryki się naogladales...
Nade mną mieszkała patola wynajmująca mieszkanie matka alkoholiczką dwie dziewczynki 5 i 10 lat, od czasu do czasu konkubent. Jeszcze dobrze się nie wprowadzili a był u mnie dzielnicowy na wywiad potem MOPR i tak w koło Macieja. Tylko klamkę całowali przez niemal 2 lata mimo ze bedac u mnie slyszeli ze mieszkaja. W końcu za dużo ich różnych maści podmiotów nachodziło i rodzinka wędrująca przeniosła się na dalszą tułaczkę. Kiedyś myślałem że będę miał dobry materiał na sadola, bo dzieci w środku nocy mordę darły mamo, naj🤬a prawdopodobnie zasnęła w wannie ale w porę chyba dobudzili. Wynajmujący się żalił że w życiu by się nie spodziewał że w ciągu 2 lat tak mu mieszkanie zrujnują... Także z tymi sąsiadami, służbami i działaniem państwa toprzepisy sobie a życie sobie. Gdzie w tym mieszkaniu łamanie umownej ciszy nocnej było najmniejszym problemem.

Przecież Ci wyraźnie napisałem, że to kwestia, żeby komuś z milicji się chciało. Ale widocznie nie zrozumiałeś, że taki "ktoś" to nie może być szeregowy milicjant tylko ktoś wyżej postawiony. Wyobraź sobie sytuację, że sąsiadem tych meneli jest prokurator, sędzia albo komendant milicji w danym mieście. I co, myślisz że byłoby identycznie i tak samo 2 lata psy by klamkę całowały? Że też takie rzeczy trzeba tłumaczyć...
Zgłoś
RoBoTRoN 2025-01-22, 12:09
FulTun napisał/a:

Teraz ten z góry powinien zejść na dół i wcisnąć mu między drzwi a futrynę dookoła kotwę chemiczną dwu składnikowa w odwecie i na klamce powiesić grzałkę do gotowania w słoiku wody. oraz wykręcić bezpieczniki a do wizjera kabel od tasera

Z tą kotwą za dużo zachodu, no i widać będzie z zewnątrz, a jak dobrze wejdzie to i od środka też... Jak już zamknie drzwi na zamki to proponuję po parę kropelek cyjanoakrylu zwykłego do każdej dziurki od klucza... Elegancko, szybko, nic nie widać...
Zgłoś
subik 2025-01-22, 16:11
HoleGG napisał/a:

:d wyobraź sobi

CO to za brednie.....to w koncu w nocy pracuje czy robi pranie? To przeciez sie wstaje o 14 i masz do 22 w c🤬j czasu na wszystko, 14 lat pracowałem na 3 zmiany i jakoś nie było nigdy problemu aby w dzien wszystko ogarnac
Zgłoś
Presty 2025-01-22, 17:41
Andrzejas napisał/a:

Jakie to zabawne, kiedy ludziom się wydaje, że ich cisza jest ważniejsza od czyjejś ciszy.
W nocy też się żyje, pracuje, robi pranie, słucha muzyki i co tam jeszcze innego, a jak się taki tryb życia na nocki prowadzi, to śpi się w dzień.
I czy słyszeliście kiedyś o tym, żeby typ, co nockę za dnia odsypia, dzwonił na pały, bo ktoś o 14:00 muzykę sobie puścił?
Z końcem PRLu skończyła się cisza nocna i teraz jest jedynie zakłócanie porządku. Jeśli hałas mieści się w ustawowej normie, to o każdej porze można sobie hałasować.
Jak ktoś ma problemy z życiem w dużym mieście czy bloku, to przecież nikt mu nie broni się wyprowadzić do chatki w lesie czy jakiejś Patagonii.
Krótkowzroczność i egoizm. Chciał typ sąsiadowi zaszkodzić dzwoniąc na pały, to mu się udało. W zamian ma rozp🤬olone drzwi, a wystarczyło zatkać sobie uszy stoperami. 1,80 PLN za parę to chyba nie jest dużo.

Nie wiem, na jakiej ty wsi żyjesz i w jakim kraju, ale w europejskiej cywilizacji (w tym w Polsce) między 22.00 a 6.00 ma być cisza.
Zgłoś
Juzwa 2025-01-23, 8:43
Andrzejas napisał/a:

Jest coś takiego jak zakłócanie miru domowego. Jeżeli potrafisz czytać i kojarzyć fakty, to sobie tego poszukaj w necie i przeczytaj kilka razy. Nie można być uciążliwym sąsiadem o ŻADNEJ porze dnia. Kilkukrotne zgłoszenie na policję, zgłoszenie sprawy w sądzie z policyjnymi protokołami i sprawę w sądzie masz wygraną. Za zniszczenie drzwi też odpowie, bo jest dowód na filmiku. Jak to nie pomoże, to się szuka miejscowych chłopców i oni za niewygórowaną opłatą zmienią mu geometrię twarzy i przestawią stawy barkowe w taki sposób, że już nigdy nie podniesie rąk powyżej łokci.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
C................i 2025-01-23, 23:29
nawet kacapy wiedzą że trzeba gazować kacapa hehehe j🤬e prymitywy
Zgłoś
Meck27 2025-01-24, 14:22 1
Lobo24 napisał/a:

Co no go k🤬a Bondem pryskał?

Haha ha ha zajebisty komentarz 🤣 wyrwał to jak Herkules k🤬a Xd
Zgłoś
dziadek3 2025-01-26, 1:21
Lobo24 napisał/a:

Co no go k🤬a Bondem pryskał?

widać jakiś humanitarny kacap - inny by w niego rzucił onucą
Zgłoś
Goli29 2025-01-26, 22:42
bramkarz2 napisał/a:

Zatkaj sobie dupę stoperami za 1,80. Jakim trzeba być zjebem, żeby coś takiego napisać.

[ Dodano 2025-01-26, 22:46 ]
Andrzejas napisał/a:

@: Odszczekam wszystko, co napisałem, jak tylko podlinkujesz mi podstawę prawną tego, co myślisz, że obowiązuje.

Jesteś głupi, takich kozaków lałem i nie pytałem. Później chodzili i się kłaniali ,także wiesz... To ty się ciesz ,ze nie mieszkam pod tobą cioto
Zgłoś
Andrzejas 2025-01-26, 23:14
@Goli29: Nie takie ciule do mnie z łapami startowali. W realu też jestem pyskaty. Potem mieli połamane te łapy, także wiesz... ciesz się, że nie mieszkasz pode mną, cycusiu rumiankowy.

podpis użytkownika

Quae nocent, docent
Zgłoś