Potem ten z dołu poszedł do tego z góry porozmawiać ...
Jakie to zabawne, kiedy ludziom się wydaje, że ich cisza jest ważniejsza od czyjejś ciszy.
W nocy też się żyje, pracuje, robi pranie, słucha muzyki i co tam jeszcze innego, a jak się taki tryb życia na nocki prowadzi, to śpi się w dzień.
I czy słyszeliście kiedyś o tym, żeby typ, co nockę za dnia odsypia, dzwonił na pały, bo ktoś o 14:00 muzykę sobie puścił?
Z końcem PRLu skończyła się cisza nocna i teraz jest jedynie zakłócanie porządku. Jeśli hałas mieści się w ustawowej normie, to o każdej porze można sobie hałasować.
Jak ktoś ma problemy z życiem w dużym mieście czy bloku, to przecież nikt mu nie broni się wyprowadzić do chatki w lesie czy jakiejś Patagonii.
Krótkowzroczność i egoizm. Chciał typ sąsiadowi zaszkodzić dzwoniąc na pały, to mu się udało. W zamian ma rozp🤬olone drzwi, a wystarczyło zatkać sobie uszy stoperami. 1,80 PLN za parę to chyba nie jest dużo.
Breslau UA?
podpis użytkownika
"bić sk🤬isyna i patrzeć, czy równo puchnie"podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadolaGdzie Ty żyjesz? Za dużo Ameryki się naogladales...
Nade mną mieszkała patola wynajmująca mieszkanie matka alkoholiczką dwie dziewczynki 5 i 10 lat, od czasu do czasu konkubent. Jeszcze dobrze się nie wprowadzili a był u mnie dzielnicowy na wywiad potem MOPR i tak w koło Macieja. Tylko klamkę całowali przez niemal 2 lata mimo ze bedac u mnie slyszeli ze mieszkaja. W końcu za dużo ich różnych maści podmiotów nachodziło i rodzinka wędrująca przeniosła się na dalszą tułaczkę. Kiedyś myślałem że będę miał dobry materiał na sadola, bo dzieci w środku nocy mordę darły mamo, naj🤬a prawdopodobnie zasnęła w wannie ale w porę chyba dobudzili. Wynajmujący się żalił że w życiu by się nie spodziewał że w ciągu 2 lat tak mu mieszkanie zrujnują... Także z tymi sąsiadami, służbami i działaniem państwa toprzepisy sobie a życie sobie. Gdzie w tym mieszkaniu łamanie umownej ciszy nocnej było najmniejszym problemem.
Teraz ten z góry powinien zejść na dół i wcisnąć mu między drzwi a futrynę dookoła kotwę chemiczną dwu składnikowa w odwecie i na klamce powiesić grzałkę do gotowania w słoiku wody. oraz wykręcić bezpieczniki a do wizjera kabel od tasera
:d wyobraź sobi
Jakie to zabawne, kiedy ludziom się wydaje, że ich cisza jest ważniejsza od czyjejś ciszy.
W nocy też się żyje, pracuje, robi pranie, słucha muzyki i co tam jeszcze innego, a jak się taki tryb życia na nocki prowadzi, to śpi się w dzień.
I czy słyszeliście kiedyś o tym, żeby typ, co nockę za dnia odsypia, dzwonił na pały, bo ktoś o 14:00 muzykę sobie puścił?
Z końcem PRLu skończyła się cisza nocna i teraz jest jedynie zakłócanie porządku. Jeśli hałas mieści się w ustawowej normie, to o każdej porze można sobie hałasować.
Jak ktoś ma problemy z życiem w dużym mieście czy bloku, to przecież nikt mu nie broni się wyprowadzić do chatki w lesie czy jakiejś Patagonii.
Krótkowzroczność i egoizm. Chciał typ sąsiadowi zaszkodzić dzwoniąc na pały, to mu się udało. W zamian ma rozp🤬olone drzwi, a wystarczyło zatkać sobie uszy stoperami. 1,80 PLN za parę to chyba nie jest dużo.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Co no go k🤬a Bondem pryskał?
Co no go k🤬a Bondem pryskał?
Zatkaj sobie dupę stoperami za 1,80. Jakim trzeba być zjebem, żeby coś takiego napisać.
@: Odszczekam wszystko, co napisałem, jak tylko podlinkujesz mi podstawę prawną tego, co myślisz, że obowiązuje.