Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
xalk 2025-01-22, 3:49 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BerahtNord 2025-01-22, 7:05
p🤬a-z-bułą napisał/a:

Breslau UA?

Vorotyslav, zachidnia Ukrajina.
Zgłoś
konto usunięte 2025-01-22, 9:52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pfefe 2025-01-22, 10:30
Zgłoś
RoBoTRoN 2025-01-22, 12:09
FulTun napisał/a:

Teraz ten z góry powinien zejść na dół i wcisnąć mu między drzwi a futrynę dookoła kotwę chemiczną dwu składnikowa w odwecie i na klamce powiesić grzałkę do gotowania w słoiku wody. oraz wykręcić bezpieczniki a do wizjera kabel od tasera

Z tą kotwą za dużo zachodu, no i widać będzie z zewnątrz, a jak dobrze wejdzie to i od środka też... Jak już zamknie drzwi na zamki to proponuję po parę kropelek cyjanoakrylu zwykłego do każdej dziurki od klucza... Elegancko, szybko, nic nie widać...
Zgłoś
subik 2025-01-22, 16:11
Zgłoś
Presty 2025-01-22, 17:41
Zgłoś
Juzwa 2025-01-23, 8:43
Zgłoś
konto usunięte 2025-01-23, 23:29
Zgłoś
Meck27 2025-01-24, 14:22 1
Zgłoś
dziadek3 2025-01-26, 1:21
Zgłoś
Goli29 2025-01-26, 22:42
bramkarz2 napisał/a:

Zatkaj sobie dupę stoperami za 1,80. Jakim trzeba być z🤬bem, żeby coś takiego napisać.

[ Dodano 2025-01-26, 22:46 ]
Andrzejas napisał/a:

@: Odszczekam wszystko, co napisałem, jak tylko podlinkujesz mi podstawę prawną tego, co myślisz, że obowiązuje.

Jesteś głupi, takich kozaków lałem i nie pytałem. Później chodzili i się kłaniali ,także wiesz... To ty się ciesz ,ze nie mieszkam pod tobą cioto
Zgłoś
Andrzejas 2025-01-26, 23:14
@Goli29: Nie takie ciule do mnie z łapami startowali. W realu też jestem pyskaty. Potem mieli połamane te łapy, także wiesz... ciesz się, że nie mieszkasz pode mną, cycusiu rumiankowy.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem