Weekend jak to weekend, turyści z akademika wyjechali więc każdy ma chwilę dla siebie. W pokoju obok w łączniku znajomy sprowadził sobie pannę, niestety ta dość długo i głośno jęczała. Tak więc wykrzyczałem mu znaną większości sadoli frazę, FINISH HER!!! Odpowiedziały mi śmiechy. Po jakimś czasie jęki ucichły, a po dziesięciu minutach odpowiedział mi głos ROUND TWO, FIGHT!!!
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
Zazdrość Ci dupę ścisnęła, że kolega wali, a Ty musisz na ręcznym?
też trzeba było sprowadzić sobie pannę albo mężatkę czy wdowę i nie przeszkadzać innym
Weekend, wszyscy się porozjeżdżali do ordziny, partnerów, znajomych. Ci co nie mogli sprowadzili sobie partnerów do akademika, lub organizowali sobie czas spędzając z sąsiadami. Tylko ty, jeden nieudacznik w całym budynku siedziałeś samotny na swoich sześciu metrach kwadratowych i nasłuchiwałeś odgłosów prawdziwego życia dochodzących zza ściany. Nie jest ci smutno? Nie masz myśli samobójczych? Czy po prostu jesteś rudy?
Jak chciałeś ich ostatecznie uciszyć to mogłeś iść zapukać do drzwi i jakby ci ktoś otworzył to byś powiedział - Przepraszam można trochę ciszej bo mi już stanął.
W słuchawki zainwestuj to nie będziesz miał problemów z jękami
"Prawdziwego życia"
Aż monitor oplułem ze śmiechu
cys23 napisał/a:
Tylko ty, jeden nieudacznik w całym budynku siedziałeś samotny na swoich sześciu metrach kwadratowych i nasłuchiwałeś odgłosów prawdziwego życia dochodzących zza ściany.
"Prawdziwego życia"
Hehe, tak, gościu podzielił się zabawną anegdotką. Problem tylko w tym, że cała historia przetłumaczona jest z angielskiego i zaadaptowana do polskich realiów (akademik), a oryginał krąży po necie od dawna. Co nie przeszkodziło tępemu motłochowi przypieprzyć się do wrzucającego w większości komentarzy.
Up
może i tak... nie przeczytałem JESZCZE całego internetu
, tego nie znałem, a całkiem dobre
może i tak... nie przeczytałem JESZCZE całego internetu
Iperyt669 napisał/a:
Jak zwierzęta
No niestety zachowania sexualne u ludzi są takie same jak u zwierząt, penisa wkłada się do p🤬ki
Czyżbyś myślał że jest inaczej, może rozmnażanie przez pączkowanie ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie