Oberwało się Niekrytemu Krytykowi
Oberwało się Niekrytemu Krytykowi
Ja nienawidzę internetu właśnie za takie filmiki, gdzie ktoś bierze kamerkę przed mordę, włącza ją i myśli, że jest Sokratesem XXI wieku i wszyscy którzy ujrzą jego lica rozpływają się z zachwytu. Zamiast wrzucać takie pierdoły na youtube'a nie lepiej pisać o swoich filozofiach i wywodach o niewiadomo czym na swoim prywatnym blogu?
Co do tematu: każdy portal w miarę rozrastania się traci swoją oryginalną atmosferę, czy to będzie sadistic, nk czy demoty. Zamiast zrzeszać ludzi o podobnych poglądach robi się kompletny burdel.
Gdyby się dało dostałbyś ode mnie kratę browca.
po prostu ludzie są uzależnieni od internetu dlatego teraz narzekają bo ciągle chcą czegoś nowego...
Dawniej wyłaziło się na dwór grało w gałę i ogółem bawiło się w piaskownicy za młodu.. teraz dzieci wyłażą na dwór i udawają jakichś orków czy jakichś tam pie*dolonych skrzatów z jakich niedorobionych gier....
ehh.. żal patrzeć na to co się dzieje, lecz nie da się nic zrobić :/
Dobrze, że jeszcze są ludzie z roczników 70,80,90 oni jeszcze mogą uratować i przekazywać wiedzę co się kiedyś robiło na placu zabaw i co aby zabić nudę.. pokolenie 2000+ już niestety nie da się praktycznie ocalić...
Ja nienawidzę internetu właśnie za takie filmiki, gdzie ktoś bierze kamerkę przed mordę, włącza ją i myśli, że jest Sokratesem XXI wieku i wszyscy którzy ujrzą jego lica rozpływają się z zachwytu. Zamiast wrzucać takie pierdoły na youtube'a nie lepiej pisać o swoich filozofiach i wywodach o niewiadomo czym na swoim prywatnym blogu?
Co do tematu: każdy portal w miarę rozrastania się traci swoją oryginalną atmosferę, czy to będzie sadistic, nk czy demoty. Zamiast zrzeszać ludzi o podobnych poglądach robi się kompletny burdel.
Sadistica oglądam od niedawna (tak mysle) ale wydaje mi się, że się trzyma w klimacie. To chyba zależy od moderatorów. Tam gdzie ich nie ma jest bród smród i ubóstwo.
Co do niekrytego krytyka - na początku był niezły moim zdaniem, teraz już mniej chętnie tam wchodzę (szczególnie że komentarze to głównie spam). Jak to śpiewał Markowski, "trzeba wiedzieć kiedy...". Dakann jest naprawdę niezły, piątki i inne produkcje można oglądać z zaciekawieniem a nie znudzeniem. Tyle ode mnie, (nie)normalnego internauty.
A co do IQ pelargonii to koleś ma niestety dużo racji.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie