Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Angeltostarakurwa 2011-08-26, 1:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-26, 1:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-26, 2:02 1
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-26, 2:03
Hahahah.. CO ZA koleś, uważa on ,że wszystko "na czasie" w necie jest ZŁEE i żałosne.. a tak na prawdę sam naśladuje "DAMIANERO" .. ahahahah
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-26, 10:25
@bouba

Starasz sie pisac mądrze ale piszesz takie bzdury, że przeczytałem co napisałes tylko do połowy i mnie w żadnym stopniu to nie dotknęło, wiec wysil swoj mały móżdżek troche bardziej. HEJOOOOO
Zgłoś
markkers 2011-08-26, 12:13
Papa, co Ty taki konfident? odpuść bezmózgowi
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-26, 16:04
ksio napisał/a:

@bouba

Starasz sie pisac mądrze ale piszesz takie bzdury, że przeczytałem co napisałes tylko do połowy i mnie w żadnym stopniu to nie dotknęło, wiec wysil swoj mały móżdżek troche bardziej. HEJOOOOO

Mnie tym bardziej nie rusza co tam sobie gadasz, wręcz bawi mnie jak ktoś taki jak ty stara się zgrywać mędrca, a po paru postach ujawnia się jako pospolity napinacz. Gratulacje
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-27, 1:26 2
Cytat:

Uderz w stół, a nożyce się odezwą

Koleś wyraził swoją opinię na temat internetu, nie ukrywając, że sam ma w tym udział, czego nie boi się przyznać, a gimbusy( 'gimbusostwo' to nie wiek, tylko stan umysłu) poczuły się urażone krytyką i zamiast przemilczeć negatywną opinię, to wolą się zrelaksować bluzgając w internecie, jakie to... polskie.
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-29, 2:54
Narzekacie że koleś narzeka na poziom internetu i nie odłączy sobie kabla zamiast narzekać - żałosne.

Równie dobrze wy moglibyście odłączyć kabelek od neta i nie oglądać tego typu filmów. Albo przynajmniej zamknąć filmik i iść dalej, szukać tego co was interesuje, zamiast narzekać. W tej chwili zachowujecie się nie lepiej niż GrizzMK na którego tak narzekacie. Jesteście hipokrytami.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem