Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
JedzMojLagier 2012-11-07, 23:24 1
chyba hydraulicy

podpis użytkownika

'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'
Christopher Paolini
Zgłoś
bania88 2012-11-07, 23:26 1
K🤬a na kwejku przeczytal i jeszcze zle przepisal ...
Zgłoś
Brind'amour 2012-11-07, 23:26
chyba na jebzdzidy to widzialem pare dni temu.
Zgłoś
veno 2012-11-07, 23:31 74
K🤬a panowie, wyobraźcie sobie, że istnieje grupa osób, która nie wchodzi na portale typu kwejk itp. Wolą wejść na sadistica. Więc nie wiem jaki sens pisać gdzie to znalazłem? Co to k🤬a bibliografia z matury ?
Zgłoś
h................1 2012-11-07, 23:34 1
Coś czuję, że chciałeś dobrze Piwko.
Zgłoś
JedzMojLagier 2012-11-07, 23:36
veno napisał/a:

K🤬a panowie, wyobraźcie sobie, że istnieje grupa osób, która nie wchodzi na portale typu kwejk itp. Wolą wejść na sadistica. Więc nie wiem jaki sens pisać gdzie to znalazłem? Co to k🤬a bibliografia z matury ?

taki jest tego sens, zeby oszczedzic sobie przyp🤬alania sie takich delikwentow jak ci powyzej, dziekuje dobranoc

podpis użytkownika

'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'
Christopher Paolini
Zgłoś
vatherland 2012-11-08, 0:24
Policjanci za Pały
Zgłoś
r................l 2012-11-08, 3:55
stawiam piwo za jakość materiału jaki tu znjduję a nie ze względu na to skąd pochodzi i obiektywnie innym tez polecałbym taką postawę
Zgłoś
MajsterCF 2012-11-08, 6:47
Ja też widziałem ten materiał na kwejku i był tam adekwatny do tego suchara maluneczek Stasburgera... Jeszcze ten bycor przy kopiowaniu
Zgłoś
Damciciastko 2012-11-08, 7:22
Za kolanko?
Zgłoś
kolosialdo 2012-11-08, 8:22
a nie powinno być tak:

Za co trzymają się hydraulicy ?

Za wory
Zgłoś
Heichahi 2012-11-08, 9:16
Przepraszam ale jak on dostał 48piw za to?
Zgłoś
bosmanZGR 2012-11-08, 9:18 1
@up

suchar z rana jak smietana, that is why!
Zgłoś
Krzysztof_Jarzyna 2012-11-08, 12:00 2
@veno
Niektórzy nie wchodzą na takie portale bo po prostu są c🤬jowe więc po co tu to wrzucać i czynić sadistic c🤬jowym?

podpis użytkownika

Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie