chyba hydraulicy
Christopher Paolini

podpis użytkownika
'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'Christopher Paolini
K🤬a panowie, wyobraźcie sobie, że istnieje grupa osób, która nie wchodzi na portale typu kwejk itp. Wolą wejść na sadistica. Więc nie wiem jaki sens pisać gdzie to znalazłem? Co to k🤬a bibliografia z matury ?
veno napisał/a:
K🤬a panowie, wyobraźcie sobie, że istnieje grupa osób, która nie wchodzi na portale typu kwejk itp. Wolą wejść na sadistica. Więc nie wiem jaki sens pisać gdzie to znalazłem? Co to k🤬a bibliografia z matury ?
taki jest tego sens, zeby oszczedzic sobie przyp🤬alania sie takich delikwentow jak ci powyzej, dziekuje dobranoc
podpis użytkownika
'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'Christopher Paolini

stawiam piwo za jakość materiału jaki tu znjduję a nie ze względu na to skąd pochodzi i obiektywnie innym tez polecałbym taką postawę

Ja też widziałem ten materiał na kwejku i był tam adekwatny do tego suchara maluneczek Stasburgera... Jeszcze ten bycor przy kopiowaniu

@veno
Niektórzy nie wchodzą na takie portale bo po prostu są c🤬jowe więc po co tu to wrzucać i czynić sadistic c🤬jowym?
Niektórzy nie wchodzą na takie portale bo po prostu są c🤬jowe więc po co tu to wrzucać i czynić sadistic c🤬jowym?
podpis użytkownika
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!