Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:13
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JedzMojLagier 2012-11-07, 23:24 1
chyba hydraulicy
Zgłoś
bania88 2012-11-07, 23:26 1
K🤬a na kwejku przeczytal i jeszcze zle przepisal ...
Zgłoś
Brind'amour 2012-11-07, 23:26
chyba na jebzdzidy to widzialem pare dni temu.
Zgłoś
veno 2012-11-07, 23:31 74
K🤬a panowie, wyobraźcie sobie, że istnieje grupa osób, która nie wchodzi na portale typu kwejk itp. Wolą wejść na sadistica. Więc nie wiem jaki sens pisać gdzie to znalazłem? Co to k🤬a bibliografia z matury ?
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-07, 23:34 1
Coś czuję, że chciałeś dobrze Piwko.
Zgłoś
JedzMojLagier 2012-11-07, 23:36
veno napisał/a:

K🤬a panowie, wyobraźcie sobie, że istnieje grupa osób, która nie wchodzi na portale typu kwejk itp. Wolą wejść na sadistica. Więc nie wiem jaki sens pisać gdzie to znalazłem? Co to k🤬a bibliografia z matury ?

taki jest tego sens, zeby oszczedzic sobie przyp🤬alania sie takich delikwentow jak ci powyzej, dziekuje dobranoc
Zgłoś
vatherland 2012-11-08, 0:24
Policjanci za Pały
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-08, 3:55
stawiam piwo za jakość materiału jaki tu znjduję a nie ze względu na to skąd pochodzi i obiektywnie innym tez polecałbym taką postawę
Zgłoś
MajsterCF 2012-11-08, 6:47
Ja też widziałem ten materiał na kwejku i był tam adekwatny do tego suchara maluneczek Stasburgera... Jeszcze ten bycor przy kopiowaniu
Zgłoś
Damciciastko 2012-11-08, 7:22
Za kolanko?
Zgłoś
kolosialdo 2012-11-08, 8:22
a nie powinno być tak:

Za co trzymają się hydraulicy ?

Za wory
Zgłoś
Heichahi 2012-11-08, 9:16
Przepraszam ale jak on dostał 48piw za to?
Zgłoś
bosmanZGR 2012-11-08, 9:18 1
@up

suchar z rana jak smietana, that is why!
Zgłoś
Krzysztof_Jarzyna 2012-11-08, 12:00 2
@veno
Niektórzy nie wchodzą na takie portale bo po prostu są c🤬jowe więc po co tu to wrzucać i czynić sadistic c🤬jowym?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem