📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:31

Jak tak uwielbiasz tego Saurona to zwal ce kuca i poczekaj, aż ci przejdzie, zarośnięty lachociągu...

Ale on groził temu psu. Groźby są karalne!
art. 190 KK § 1. stanowi: "Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2."
art. 190 KK § 1. stanowi: "Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2."
Przykro mi panie Kudłaty Wszarzu, ale ten cały Sauron razem ze swoim dziewiczym wąsikiem wygląda bardziej wyjściowo niżeli twoja morda

zapomniał dodać, że Sauron jest też inspiracją dla wielu ofiar losu, które już nie mają tematów na i tak zj*bane filmiki i nikt nie chce ich oglądać.

Taki elokwent z niego, a nie wie, że mówi się pominąłem, a nie "pominęłem".

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie