No chyba Ty uwielbiasz, bo ja na pewno nie. Można powiedzieć, że od dziś c🤬ja nie lubię.

Jeden c🤬jek, internetowa gwiazda na siłę, opowiada o innej gwiazdce. Ten sauron przynajmniej jest śmieszny, a ten co p🤬li to tylko smęci.

Ciekawe kto spłodził Saurona i haniebnie musiał umoczyć że mu nie wyszło. Nie wiem, może Sauron szuka przyjaciół w najżałośniejszy sposób na świecie. Może chce na siebie zwrócić uwagę bo czuję się nie doceniony. A może jest takim p🤬lonym nierobem który ma czas na robienie zafajdanych filmików zamiast zrobić coś konkretnego np obejrzeć się w lustrze. Ale cieszmy się że on jest. Bo nawet jak coś komuś nie wyjdzie i obejrzy filmik Saurona to i tak stwierdzi że w porównaniu z Sauronem jest bogiem
Już wolę słuchać Saurona niż tego wszarza.
Jacy moderatorzy tacy userzy.
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."Jacy moderatorzy tacy userzy.
temu sauronowi starzy powinni kompa rozj🤬, może wyszedłby na dwór i trochę znormalniał
siedzę przed monitorem o 12:34, piję sam wódkę i to ja niby jestem dziwny?
Nie "pacze" nawet. P🤬lenie gimnazjalisty o c🤬j wie czym ?
Pener666, nie jesteś sam
Pener666, nie jesteś sam

podpis użytkownika
Mam wyj🤬e !
Fajna doza ironii ;P piwko za filmik i trochę śmiechu z typowych marudzących nerdów przede mną którzy na siłę chcą op🤬lić każdą osobę która tworzy filmiki, a sami są frajerami zbijającymi bąki przed kompem śmiejącymi się jedynie z tępego amerykańskiego humoru i oglądającymi srające kurewki na hardzie...
k🤬a kudlaty pojeb sam niema co robic tylko nagrywac superasne filmiki o innym pojebie... co za hipokryzja