📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
blaze, z taką agresją przepowiadam Ci karierę co najmniej na pudelku. No - chyba że jesteś Wojewódzki...

Podziękowania dla autora tematu oraz :
wojtepanik, Ulairi, Blaz1990, Blade ziele, ZawadSooN, tak_ptak, Kasiro, Konikmamy, mazurpl, Kamienczyk, cursecrow, nurgle, MrSiwy88, johatan.capala, 76200
wojtepanik, Ulairi, Blaz1990, Blade ziele, ZawadSooN, tak_ptak, Kasiro, Konikmamy, mazurpl, Kamienczyk, cursecrow, nurgle, MrSiwy88, johatan.capala, 76200

Co za syf. Nie dość, że Sadol łączy się z Mistrzami, to jeszcze z Kwejkiem i z Jebzdzidy. Smutny to fakt. Zajebiście smutny. Na tej stronie nie ma już prawie nic, co można by opatrzyć pozytywnym komentarzem.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie