Wyp🤬alaj na kwejka
blaze, z taką agresją przepowiadam Ci karierę co najmniej na pudelku. No - chyba że jesteś Wojewódzki...
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Podziękowania dla autora tematu oraz :
wojtepanik, Ulairi, Blaz1990, Blade ziele, ZawadSooN, tak_ptak, Kasiro, Konikmamy, mazurpl, Kamienczyk, cursecrow, nurgle, MrSiwy88, johatan.capala, 76200
wojtepanik, Ulairi, Blaz1990, Blade ziele, ZawadSooN, tak_ptak, Kasiro, Konikmamy, mazurpl, Kamienczyk, cursecrow, nurgle, MrSiwy88, johatan.capala, 76200

"Wyp🤬alaj na kwejka"
Z technicznego punktu widzenia już na nim jest
Pozdro dla kumatych.
Z technicznego punktu widzenia już na nim jest

Co za syf. Nie dość, że Sadol łączy się z Mistrzami, to jeszcze z Kwejkiem i z Jebzdzidy. Smutny to fakt. Zajebiście smutny. Na tej stronie nie ma już prawie nic, co można by opatrzyć pozytywnym komentarzem.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.

@rusofil na każdym portalu na którym widzę Twój nick ludzie Cię gnoją i wyzywają, ogólnie jadą jak taczkami po gnoju. Z każdym Twoim komentarzem, który czytam coraz bardziej się zastanawiam, czy nie przyłączyć się do tego ruchu oporu.
Co drugi Twój komentarz jest w takim stylu "Sadol łączy się z Mistrzami, jebdzidami i innymi c🤬jostwami", a i najlepsze "Przypominam, że sadol to nie mój dom, użytkownikowi należy się warn za wrzucanie tego gówna tutaj". No ja p🤬le, od tego to chyba moderator jest? Jak już inni mówili, to że Ty nie masz życia i przeglądasz wszystkie portale, to nie znaczy, że u wszystkich tak jest.
Co drugi Twój komentarz jest w takim stylu "Sadol łączy się z Mistrzami, jebdzidami i innymi c🤬jostwami", a i najlepsze "Przypominam, że sadol to nie mój dom, użytkownikowi należy się warn za wrzucanie tego gówna tutaj". No ja p🤬le, od tego to chyba moderator jest? Jak już inni mówili, to że Ty nie masz życia i przeglądasz wszystkie portale, to nie znaczy, że u wszystkich tak jest.