Ale przyznajcie, że na tle innych pobratymców, ten jest wyjątkowo grzeczny

A myślałem że sędzia nie wytrzyma i się na niego rzuci.
Ja bym go wsadził do żelaznej dziewicy.
Zbielal by az
Ja bym go wsadził do żelaznej dziewicy.
Zbielal by az
dlwar napisał/a:
Ten opis jest rasistowski.
Chyba ty jesteś rasistowski

Brawo genialny sędzia! Podsumujmy:
- sędzia zawieszony
- proces kolesia do powtórzenia (kneblowanie oskarżonego to naruszenie jego praw m.in. prawa do wypowiedzi i obrony
- prawdopodobnie kolejny proces, tym razem przeciw sędziemu i strażnikom sądowym i możliwe odszkodowanie dla kolesia
- sędzia zawieszony
- proces kolesia do powtórzenia (kneblowanie oskarżonego to naruszenie jego praw m.in. prawa do wypowiedzi i obrony
- prawdopodobnie kolejny proces, tym razem przeciw sędziemu i strażnikom sądowym i możliwe odszkodowanie dla kolesia

@wszyscy k🤬a powyżej.
Czy jaranie się, oglądanie z wypiekami i komentowanie udawanego, sztucznego c🤬jowego serialu, gdzie każde słowo jest przemyślane, omówione ze sztabem prawników i wyreżyserowane jest oznaką jakiejś nowej mody, czy zwyczajnie od upału odj🤬o wam na mózgi?
Bez obrazy i jakiegoś spinania się, ale czym to się k🤬a różni od śmierci pani mostowiak w kartonach? Jaracie się tym jak gimbaza lirojem.
Czy jaranie się, oglądanie z wypiekami i komentowanie udawanego, sztucznego c🤬jowego serialu, gdzie każde słowo jest przemyślane, omówione ze sztabem prawników i wyreżyserowane jest oznaką jakiejś nowej mody, czy zwyczajnie od upału odj🤬o wam na mózgi?
Bez obrazy i jakiegoś spinania się, ale czym to się k🤬a różni od śmierci pani mostowiak w kartonach? Jaracie się tym jak gimbaza lirojem.
Ale o co chodzi? Jak pies się źle sprawuje lub gryzie to go się usypia a nie pozywa do sądu.
Rasistowskie jest to, że jakby typ był biały i ciągle piedolił jak potłuczony mimo upomnień to juz dawno jechałby suką na dołek a wyrok miałby odczytany dwa dni później a nie na sali. Tylko dlatego, że ma PRYWYLIDŹ bo jest biały. Czarny musi mieć miękko, komfortowo, 1000000 razy powtórzone prawa i tyle samo razy upomnienie białemu wystarczy raz i ciupa chamie.
podpis użytkownika
“I much prefer the sharpest criticism of a single intelligent man to the thoughtless approval of the masses.”