Główna Poczekalnia (9) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:27
Za gorąco
baja12323 • 2013-08-08, 23:31
Witam was

Wróciwszy dzisiaj po całym dniu pracy, spotkałem sąsiada którego żona pracuje w biurokracji polskiej, (i nie wiem czy chciał mnie wk🤬ić czy pocieszyć), gdzie mi opowiedział o której jego zona skończyła prace o 14, gdzie k🤬a pracują do 16, a powód to k🤬a rozj🤬 wszystko - ponieważ jest za gorąco (takie rozporządzenie). K🤬a jak by nie mieli klimatyzacji w swoich biurach, no po prostu porażka.

C🤬je j🤬e biurokratyczne.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-08-09, 15:37 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Angel 2013-08-09, 15:38 27
Na upały jest wiatraczek

podpis użytkownika

Zgłoś
garota 2013-08-09, 15:38 19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
artiee 2013-08-09, 15:39 3
Zgłoś
Uechtacz 2013-08-09, 15:49 17
Pozwolę sobie podsumować ten fascynujący wątek:

Straszny upał.
Politbiuro rozstrzelało kilku pracowników już o 14 - to wielka łaskawość, ich trud już zakończon.
Robotnicy nie mają tego szczęścia. W hali produkcyjnej tak gorąco, że można zimnioka upiec.
Ale oczywiście nikt nie ma zimnioka. Ani pracy.
Hali produkcyjnej też nie ma - rozebrana, żeby miejsce na nowy gułag zrobić.
Jest tylko głód, upał i halucynacje z odwodnienia.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-09, 15:56
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-09, 15:58 2
@autor:
W dupie byłeś, gówno widziałeś.
W większości urzędów klimatyzacja jest tylko w gabinetach dyrektorów i ich sekretarek.

@artiee:
" Do urzędów chętnie przyjmuje się stażystów za darmola." - za darmo to przyjmują na praktyki studenckie. Na staż możesz się tam dostać tylko z urzędu pracy i w takim wypadku opłacany jesteś przez ten właśnie urząd pracy.

Do wszystkich płaczących w jakich nędznych warunkach muszą pracować:
prawo przewiduje, że pracodawca powinien zapewnić odpowiednie warunki pracy. Jeśli jest za gorąco może robić dłuższe przerwy, może puścić kogoś wcześniej. Tak więc pretensje kierujcie do własnego pracodawcy, a nie do ludzi, którzy mają okazję pracować w normalnych warunkach.
Zgłoś
petra1991 2013-08-09, 15:59 5
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-09, 16:00 2
Zgłoś
KebabRemover 2013-08-09, 16:16 4
Dużą część owoców pracy pożera aparat administracyjno-urzędniczy, socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-09, 16:16 1
Jest różnica pomiędzy byciem dumnym z ciężkiej pracy, a chwaleniem się, że jesteś wykorzystywany przez pracodawcę i jeszcze się z tego cieszysz, bo się czujesz lepszy od "urzędasa"
Zgłoś
makabrax 2013-08-09, 16:18
jaka gównoburza gimbazjalistów wszystko wiedzących o życiu wszystkich...
Zgłoś
korinogaro 2013-08-09, 16:20 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-09, 16:34 2
Zgłoś
Strugi 2013-08-09, 16:40 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem