W krainie zwanej patologią, w plemieniu sebixów, przyszedł czas na wyrzucenie śmieci
Najbardziej smutne jest to, że połowa tego osiedla to, jak słychać, patologia
podpis użytkownika
Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
Konto usunięte
2018-07-31, 21:53
Gdzie to ścierwo się lęgnie ?
Szkoda prądu. Ołów na sk🤬ysynów i bez procedur pogrzeb pod najbliższym płotem.
no chodź sam na sam i sp🤬ala bo Pan policjant jednak idzie sam na sam

haha pięknie to pokazuje te "j🤬 psy" "jp100%"
"tu są dzieci" a co drugie słowo to k🤬a, c🤬je itp. Czyli potraktowanie paralizatorem sebixa ktory startuje do policjanta jest złe ale już bluźnienie i wyzywanie od najgorszych przy tych dzieciach już ok. J🤬i hipokryci
Konto usunięte
2018-07-31, 22:44
@up bo te dzieci to sebastiany wyklęte w okresie szkolenia na prawdziwego polaka katolika, za 10 lat te dzieciaki same będą fikać do wszystkiego co się rusza a potem zbierać wp🤬l na komendzie.
Sebixy wyklęte z c🤬ja wzięte.To wszystko niepojęte
Spokorniał j🤬iutki. Z takimi to jak z dziećmi i wychowaniem bezstresowym. Jak dzieciak nie wie kto rządzi to potem rośnie pan wszystkich ulic i śmietników.
Połowa sadoli to patola. Jak się cieszą na widok śmierci itp - zasrani hipokryci.
Spiderowski napisał/a:
Nierealne.
Dlatego napisałem, że czasem mi się marzy. Poza tym, powinniśmy od dzieciaka uczyć jakie ma się prawa i obowiązki wobec siebie, rodziny, społeczeństwa, czy Policji. Odpowiednia edukacja oparta na zasadach poszanowania godności i mienia drugiego człowieka powinna w długofalowym terminie odnieść wymierne korzyści.
Jak sebek leżał i delektował się prądem płynącym przez układ nerwowy to krawężnik mógł mu zrobić t-baga do kamery
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway
@MgrMajster
W japonii, właśnie dzięki kulturze, całkiem niezłej edukacji i wychowaniu, nie ma ani czarnych ani sebixów.
podpis użytkownika
Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
@up
Wiem, tam nawet kolejka do metra, sklepów, czy czegokolwiek innego jest zorganizowana, aż miło się patrzy. Ale w Polsce miną jeszcze stulecia zanim będzie choć cień szansy na poprawę kultury osobistej.
Konto usunięte
2018-08-01, 13:59
narzekacie na cyganów itp. a powinno się raczej gazować takich patusów śmieci j🤬ych razem z ich dziecmi