Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Pięknie odstrzelony i Seba jakiś potulniejszy po paru Voltach.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Jeszcze nigdy nie widzialem tak profesionalnej interwencji w Polsce. az sie wzruszylem. Mam nadzieje ze tych co skuli wywiezli od razu na smietnisko zeby spalic razem z reszta smieci.
No i k🤬a pięknie. Może i nie jestem jakoś fanem policji (są mi oni raczej obojętni ), ale za taką piękną akcję aż dam piwo.
Tak k🤬a powinna wyglądać każda interwencja na patologicznym osiedlu. Łepek zaczyna się szarpać, zgrywa kozaka przed kolegami, nie chcę się wylegitymować? Paralizatorem ciecia i po sprawie. A na koniec k🤬a sebiksy takie gotowe do bitki 1vs1 (jak to z sebixami bywa, jeden vs cała banda sebisków jak sebiks dostanie w łeb i pada), a drugi smutny bo zła policja tylko z bronią, i nie chcą na gołe pięści.
Za to jak ładnie na koniec się uspokoili jak jeden dostał strzała. Widzicie, działa pięknie. Przynajmniej postrzelony seba będzie mógł później w swoich rapsach śpiewać jak to psy do niego strzelali, i r🤬ać karyny opowiadając im o tym.
Zamiast budować laserowe strzelnice dla Gromu, Agatu itp. powinni ich tam wpuścić, niech by se chłopaki postrzelali w prawdziwych warunkach. A ile komunalnych mieszkań by się zwolniło, łooo Panie.
Każdy policjant na służbie powinien mieć paralizator. Jest sytuacja kryzysowa, ciężka do opanowania - wyciąga, strzela i sprząta awanturnika do radiowozu.