Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 13:38
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-04-20, 6:21 21
złożył się jak tapczan
Zgłoś
greif 2012-04-20, 7:23 9
Patrzę na tych, spadających na ryje, ludzi i się zastanawiam... kiedy to się skończy? Kiedy w końcu człowiek nie będzie spadał na ryj?
Zgłoś
BMWswap 2012-04-20, 9:38 1
jak to nie doleciał? myslałem że trik polega na tym że trzeba wcelować w to niebieskie cudo a tymczasem głową wylądował kawałek za... piwo musi być
Zgłoś
~LegendarnyZiom 2012-04-20, 15:07
Ewidentna wina rampy.
Zgłoś
Kriski 2012-04-20, 15:07
Pener666 napisał/a:

nie doleciał

E tam nie doleciał, od 00:02 był w powietrzu czyli leciał o 00:03 wylądował ( czyt. jebnął o lądowisko ) Czyli w sumie gdzieś Doleciał .
Zgłoś
Wulvghar 2012-04-20, 19:28
Wina Tuska... 00:05 - słychać strzały
Zgłoś
takija 2012-04-20, 19:36 1
greif napisał/a:

Patrzę na tych, spadających na ryje, ludzi i się zastanawiam... kiedy to się skończy? Kiedy w końcu człowiek nie będzie spadał na ryj?

ale co wtedy z sadistic.pl?...
Zgłoś
Kapral Poproszek 2012-04-20, 20:08
Jak za mało mocy ludzie moc jest. Moc i flow. Jest emocja jest wszystko co być powinno.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-20, 22:03
Dobrze widzieć polską produkcję.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-21, 9:57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Najlepszy_na_świecie 2012-04-21, 10:07 2
gordon_gekko napisał/a:

złożył się jak tapczan

Tapczan się nie składa. Wersalka się składa.
Zgłoś
Stranuh 2012-04-21, 10:58
Klasyczny Knockout... Piękny
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-21, 12:40
Chyba nie żyje.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem