Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:44
Pietrushka 2025-12-28, 9:11
NapalonaFrytka napisał/a:

Kaudi i Bmw to sie nadaja do jednego smietnika 90% kierowców to psiarze albo imbecyle

Mówiłem raczej o wytrzymałości pojazdów niżeli o ich kierowcach.
Jednak jak mam być szczery czy wolę być "psiażem, imbecylem" lub "bananowcem" wybieram to pierwsze
Bo nie będzie mnie nic kosztował leasing i nie roz🤬bie się samochód jak najadę kołem na kasztan leżący na ulicy xDDD
Zgłoś
Rottingrat 2025-12-28, 10:27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Isthistheend 2025-12-28, 10:57
lambo ma naped na 4 kola, jak mozna stracic przyczepnosc.
Zgłoś
~Henryk_Kukułka 2025-12-28, 12:26
JaroDonald napisał/a:

Co oni z super drogich patyczków robią te samochody ?

amelinium

[ Dodano: 2025-12-28, 12:28 ]
Isthistheend napisał/a:

jak mozna stracic przyczepnosc

Wystarczy nie umieć jeździć, spanikować i nacisnąć na hamulec.

Isthistheend napisał/a:

lambo ma naped na 4 kola

Wersje RWD też są.
Zgłoś
elim 2025-12-28, 15:42
Bo jak się wychodzi z łuku/zakrętu to się nagle nie przyspiesza, szczególnie jak się ma dużą moc pod pedałem, ale debile o tym nie wiedzą dzięki czemu mamy takie filmiki.
Zgłoś
RradJa_R4m 2025-12-28, 16:22
Pietrushka napisał/a:

Śmieszne są te drogie superautka. Zahaczysz zderzakiem o krawężnik i jest skasowane xD W jakimś starym bmw albo audi najwyżej felga by pękła xD

Wina autka czy braku umiejętności?
Wygląda na drugie.
Zgłoś
Pietrushka 2025-12-28, 16:59
RradJa_R4m napisał/a:

Wygląda na drugie.

No jeżeli w odpowiedzi do filmu to jak najbardziej to drugie.
Ale jeżeli w odpowiedzi do zacytowanego fragmentu to uważasz że umiejętności kierowcy mają wpływ na wytrzymałość pojazdu. Musisz mi to koniecznie nakreślić.
Zgłoś
LordVIP Wczoraj 13:15
Nie rozumiem dlaczego wielu debili w takich samochodach nie jest w stanie poczekać do ustabilizowania toru jazdy po wykonaniu skrętu. No muszą to robić na skręconych kołach, po prostu muszą. Na pewno wcześniej wyłączył kontrolę trakcji, bo jeszcze samochód by trochę przyhamował koła i pojechał prosto, a to się nie godzi.

[ Dodano 2025-12-29, 13:17 ]
RradJa_R4m napisał/a:

Wygląda na drugie.

Raz, auto jest bardzo niskie, niższe od krawężnika.
Dwa, jak z dużą siłą walniesz bokiem o taki krawężnik, to elementy jezdne niemal na pewno się powyginają albo połamią, tak działa fizyka i zasada zachowania energii.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem