📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
No pewnie, bo lepiej podnieść rączki i się poddać, a co niektórzy jeszcze się wypną...
Wszyscy co się wypowiadają że się pójdzie na parę dni i ch*j spokój .
Nie k*rwa nie spokój . Siedzicie u garnuszku u rodziców .Ja idąc nawet na ten jeb*any miesiąc mam ponad połowę mniej pieniędzy. Gdzie tu opłacic rachunki itd. dadzą mi tyle co mam w robocie ok idę. A tu ch*j czytam że jest wyrównanie ale w większości go nie wypłacają bo "nie ma pieniędzy" ,a jak wypłacają to miesiąc po skończonej służbie. Ja, jak i każdy ma swoje zobowiązania finansowe, kredyt rachunki . Bank poczeka xD ale ch*j bawmy się w wojsko za 2.5k xD beka z tego kartonowego państwa.
Nie k*rwa nie spokój . Siedzicie u garnuszku u rodziców .Ja idąc nawet na ten jeb*any miesiąc mam ponad połowę mniej pieniędzy. Gdzie tu opłacic rachunki itd. dadzą mi tyle co mam w robocie ok idę. A tu ch*j czytam że jest wyrównanie ale w większości go nie wypłacają bo "nie ma pieniędzy" ,a jak wypłacają to miesiąc po skończonej służbie. Ja, jak i każdy ma swoje zobowiązania finansowe, kredyt rachunki . Bank poczeka xD ale ch*j bawmy się w wojsko za 2.5k xD beka z tego kartonowego państwa.

bodylee napisał/a:
Wszyscy co się wypowiadają że się pójdzie na parę dni i ch*j spokój .
Nie k*rwa nie spokój . Siedzicie u garnuszku u rodziców .Ja idąc nawet na ten jeb*any miesiąc mam ponad połowę mniej pieniędzy. Gdzie tu opłacic rachunki itd. dadzą mi tyle co mam w robocie ok idę. A tu ch*j czytam że jest wyrównanie ale w większości go nie wypłacają bo "nie ma pieniędzy" ,a jak wypłacają to miesiąc po skończonej służbie. Ja jak i każdy ma swoje zobowiązania finansowe, kredyt rachunki ale ch*j bawmy się w wojsko za 2.5k xD beka z tego kartonowego państwa.
Dobra, już tak nie płacz. Mężczyźni w internecie w przeciągu ostatnich dni już zdążyli udowodnić, że jajka im odpadły

Piesek22 napisał/a:
4 tyś za dwa dni pracy?
2 dni to ci dziś w TVP powiedzieli i uwierzyłeś

Do 90 dni moga cię wziąć

bodylee napisał/a:
2 dni to ci dziś w TVP powiedzieli i uwierzyłeś
Do 90 dni moga cię wziąć
No to jak cię wezmą na 90 dni to dostaniesz rekompensatę.
Nie czerpię informacji z TVP ale rozumiem, że ty masz jakieś rzetelne źródła takie jak Onet czy wirtualna Polska xD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie