Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
sqnk 2022-12-10, 18:00 26
co wy k🤬a tak przezywacie to wojsko pojdziecie odjebiecie i c🤬j nie zgwalca was ...
Zgłoś
superCygan 2022-12-10, 18:03 29
P🤬l sł€żbę wojskową!
Zgłoś
koranowirus 2022-12-10, 18:05 16
sqnk- Ja to p🤬le, szkoda mi tracić nawet dzień życia na sługę tym k🤬om.
Zgłoś
~Velture 2022-12-10, 18:05 70
znaczy w sensie, że w tym roku jakoś specjalnie coś się zmieniło czy po prostu w tym roku głośniej o tym ludzie gadają niż wcześniej i nie wiedziałeś, że co roku w naszym kraju bierze się mniej więcej tyle samo osób na ćwiczenia?
w zeszłym roku tyle samo wzięto, w tym też i w przyszłym... tak samo. Co roku to się dzieje a jakoś teraz O DZIWO o tym głośno...

Wy nawet nie wiecie w jakim świecie żyjecie.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Kriski 2022-12-10, 18:05 37
Jakie k🤬a obowiązkowe, od dwóch dni wszędzie p🤬lą to samo, a im bliżej lewaków tym większe kocopoły.
Nawet jakby było obowiązkowe szkolenie to dupy wam pedałki nie urwie.
Sam byłem dwa lata i Gdyni na blaszance i korona mi nie spadła.
Zgłoś
S................i 2022-12-10, 18:07 29
sqnk napisał/a:

co wy k🤬a tak przezywacie to wojsko pojdziecie odjebiecie i c🤬j nie zgwalca was ...

Przysiega na koniec, nawet po 2 dniach szkolenia. Moga cie wtedy brac co roku do usranej śmierci, albo jak obajtkowi zamek zaleje to będziesz zap🤬lał z łopatą przez miesiąc.
Zgłoś
czarcia_grzywa 2022-12-10, 18:08
Krosno, ty to masz zajebiscie silna psychike
Zgłoś
Dżepetto 2022-12-10, 18:08 27
Oho, cioty w rurkach z grzywką na czole się spłakały bo muszą iść do woja na ćwiczenia. Dla takich to powinno być przymusowe 2 letnie szkolenie.
Zgłoś
Kriski 2022-12-10, 18:09 14
koranowirus napisał/a:

sqnk- Ja to p🤬le, szkoda mi tracić nawet dzień życia na sługę tym k🤬om.

Służba jest dla kraju nie dla kurew. Dla kraju W którym mieszkają i Powcy i Pisowcy a nawet pedałki Biedronia.
Zgłoś
eternitowy_bogdan 2022-12-10, 18:11 1
Pls to co chcesz żeby cioty w rurkach broniły twojej wielkiej wspaniałej ojczyzny XD
Zgłoś
Kriski 2022-12-10, 18:12 9
eternitowy_bogdan napisał/a:

Pls to co chcesz żeby cioty w rurkach broniły twojej wielkiej wspaniałej ojczyzny XD

Mięso armatnie też potrzebne.
Zgłoś
ssadysta 2022-12-10, 18:13 38
Ból dupy wielkich trepów, potomków husarii
Chcecie to siedźcie w koszarach miesiącami jak nie macie pomysłu na życie, ale nie wymagajcie tego od innych
Zgłoś
Heliar 2022-12-10, 18:19 5
ssadysta napisał/a:

Ból dupy wielkich trepów, potomków husarii
Chcecie to siedźcie w koszarach miesiącami jak nie macie pomysłu na życie, ale nie wymagajcie tego od innych

A co jak by tam Biedroń szkolenie robił, to byś poszedł? Nie no i tak lepsze szkolenie przejdziesz w Stolecwall
Zgłoś
mygyry 2022-12-10, 18:29
Animacja spoko, p🤬lenie o rzekomym obowiązku służby jest idiotyczne.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie