Film z cyklu -dwie tępe dzidy i fajerwerki -w dupe j🤬e mać
podpis użytkownika
nic nie widziałem nic nie słyszałem
McSadol napisał/a:
więc będzie dużo materiału na sadola
Jak ten niedojeb co odpalał fajerwerki na ulicy i go busik p🤬lnął

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Co za szmata, mam nadzieje ze ta druga grupa przeprowadzila ostrzal odwetowy
Tak to jest. Sam bylem w sytuacji jak gimbaza rzucala bum dum'ami co srogo j🤬y. Jeden dzban kopnal odpalonego buma ktory wyladowal przy mojej corce. Pech jego ze akurat spojrzalem na dzbanow co odp🤬laja. Zdazylem wykonac wykop buma w bezpieczne miejsce (wyj🤬e w wybuch, w salomonach bylem). W nagrode odpowiedzialnosc zbiorowa gowniakow spotkala (w sumie tych co nie zdazyli zjebac) bo wszyscy podobni o tej porze. Mam nadzieje ze wspominaja to tak samo milo jak ja dzisiaj

Tak to jest. Sam bylem w sytuacji jak gimbaza rzucala bum dum'ami co srogo j🤬y. Jeden dzban kopnal odpalonego buma ktory wyladowal przy mojej corce. Pech jego ze akurat spojrzalem na dzbanow co odp🤬laja. Zdazylem wykonac wykop buma w bezpieczne miejsce (wyj🤬e w wybuch, w salomonach bylem). W nagrode odpowiedzialnosc zbiorowa gowniakow spotkala (w sumie tych co nie zdazyli zjebac) bo wszyscy podobni o tej porze. Mam nadzieje ze wspominaja to tak samo milo jak ja dzisiaj

Najgorzej że dostaje niewinna osoba, nie ta która nie umie obsługiwać petard bo jak jej wyjebie w ręce to trudno.
CrookerS napisał/a:
Co za szmata, mam nadzieje ze ta druga grupa przeprowadzila ostrzal odwetowy
Jesli miło wspominasz zagrożenie zdrowia swojej córki, to albo jesteś bardzo kochającym tatusiem, albo coś ściemniasz

sothis napisał/a:
Jesli miło wspominasz zagrożenie zdrowia swojej córki, to albo jesteś bardzo kochającym tatusiem, albo coś ściemniasz
Najpierw byl wk🤬 taki, ze jakby ktos mi polozyl na mordzie goracy recznik (chodze do barbera wiec stad te porownanie), pozniej upust nerwow - to wspominam nieraz z zona i znajomymi co byli wtedy z nami.

Nic naszczescie sie nie stalo wiec dlatego mam to w worku milych wspomnien. Tak mam