👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taki szrot to powinien lecieć na przemiał z miejsca. Te spasowania elementów to aż mnie oczy bolą.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Nie wiem czemu w Polsce zakłada się blokady a nie odholowuje auta zaparkowanie w miejscach niedozwolonych.
W Austrii prywatne firmy jeżdżą po mieście lawetami i polują. Za każde odholowane auto mają hajs.
W Austrii prywatne firmy jeżdżą po mieście lawetami i polują. Za każde odholowane auto mają hajs.
Piekna sprawa. Teraz pozew i mozna zamawiac nowe BMW z salonu

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
@up to było pytanie retoryczne.
Bo widzisz to jest kolejny polski absurd i bezradność prawa wobec bezprawia co jest w Polsce normą. Powszechna bezradność to powinno być drugie motto Polski po "tanio".
Bo widzisz to jest kolejny polski absurd i bezradność prawa wobec bezprawia co jest w Polsce normą. Powszechna bezradność to powinno być drugie motto Polski po "tanio".
Straż Miejska wezwała laweciarza do odholowania auta. Ten po przyjeździe ocenił że bryka kosztuje pod 1 000 000 zeta i nie będzie ryzykował zadrapania fury bo to mu firmę zrujnuje.
Zakładają blokady jeśli nie utrudnia pojazd zaparkowany ruchu ani nie stwarza zagrożenia. Jeśli spełnia jedno z powyższych to zostaje odholowane
PS. Byłem na Słowacji i na czas zimy parkingi w miastach są bezpłatne ( i jest gdzie zaparkować
). W Hiszpanii masz co kawałek parking ( często podziemny wielopoziomowy. W Polsce czasami nie ma gdzie zaparkować ( również płatnie ) bo nie ma parkingów. Na moje ktoś w końcu mógł by się zainteresować rozbudową infrastruktury parkingowej ( w moim rodzinnym mieście klub sportowy miał nie zagospodarowane miejsce i otworzył parking. Szmal leci

Abraxus, Czy Ty masz taki wrodzony dar czy musiałeś się tego gdzieś nauczyć?
"Nie znam się, ale się wypowiem, a jak mi udowodnią, że się mylę, dalej będę się kłócił, że moja prawda jej mojasz niż twojsza."
U nas jest problem z parkingami głównie przez skokowy wzrost ilości aut w ostatnich kilkunastu lat wraz z brakiem rozsądnej rozbudowy infrastruktury do zaistniałych potrzeb . Dodatkowo zasadniczo płatne parkingi przegrywają z deweloperką, bo bardziej opłaca się wybudować kolejny blok czy coś w tym stylu niż parking. Życie
"Nie znam się, ale się wypowiem, a jak mi udowodnią, że się mylę, dalej będę się kłócił, że moja prawda jej mojasz niż twojsza."
U nas jest problem z parkingami głównie przez skokowy wzrost ilości aut w ostatnich kilkunastu lat wraz z brakiem rozsądnej rozbudowy infrastruktury do zaistniałych potrzeb . Dodatkowo zasadniczo płatne parkingi przegrywają z deweloperką, bo bardziej opłaca się wybudować kolejny blok czy coś w tym stylu niż parking. Życie

Warchlak1920 napisał/a:
Abraxus, Czy Ty masz taki wrodzony dar czy musiałeś się tego gdzieś nauczyć?
U nas jest problem z parkingami głównie przez skokowy wzrost ilości aut w ostatnich kilkunastu lat wraz z brakiem rozsądnej rozbudowy infrastruktury do zaistniałych potrzeb . Dodatkowo zasadniczo płatne parkingi przegrywają z deweloperką, bo bardziej opłaca się wybudować kolejny blok czy coś w tym stylu niż parking. Życie![]()
Zapraszam do Lodzi. Tutaj likwiduje sie miejsca parkingowe na rzecz woonerfuw, parkletow i sciezek rowerowych, po ktorych w okresie od pazdziernika do kwietnia nic nie jezdzi... Znalezc miejsce parkingowe w Lodzi graniczy z cudem, albo z wielominutowym krazeniem, az ktos odjedzie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie