📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:42

Już myślałem że wjechał do portalu prowadzącego w inny wymiar, ale "treść ukryta" zweryfikowała ten pogląd. 🤷🏻♂️
Trzeba szukać dalej... 💪🏻
Shaolin_Majster napisał/a:
Już myślałem że wjechał do portalu prowadzącego w inny wymiar, ale "treść ukryta" zweryfikowała ten pogląd. 🤷🏻♂️
Dziwne w formie są te tureckie pociski. Z jakiej broni zostało to wystrzelone?
Shaolin_Majster napisał/a:
A ja myślałem że powrócił do przyszłości😃

Prędkość ~200km/h. Spokojnie ominąłby schody, gdyby nie zachaczył o słupek. Nie mógł go zobaczyć po ciemku, więc to nie jego wina. Taki los. Żadnych szans na przeżycie.
Sadol uczy I bawi.
Sadol uczy I bawi.
Ten samochód starł się jak ser na tarce......fachowiec od schodów dobry
smc napisał/a:
Ten słupek to znak drogowy... Całkiem duży, dosłownie robiony po to by był widoczny.Prędkość ~200km/h. Spokojnie ominąłby schody, gdyby nie zachaczył o słupek. Nie mógł go zobaczyć po ciemku, więc to nie jego wina. Taki los. Żadnych szans na przeżycie.
Sadol uczy I bawi.
smc napisał/a:
Prędkość ~200km/h. Spokojnie ominąłby schody, gdyby nie zachaczył o słupek.
Ty tak poważnie? Autem o masie 1.5 tony pędzącym, dajmy te 200km/h nie obróci byle słupek drogowy.
Energia kinetyczna samochodu to jakieś 2.3MJ, a energia pochłonięta przez ten słupek to jakieś 7.5kJ.
Uderzenie o słupek przy tej prędkości w najbardziej skrajnym przypadku (uderzenie w część auta najbardziej odległą od jego środka ciężkości) zmieni trajektorię o około 0.1 stopnia i to dopiero po 100 metrach. Schody były parę metrów za słupkiem.
BTW, Auto jechało już bokiem przed uderzeniem o słupek a to video jest chyba z Turcji.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie