Bardzo dobrze tak tłustej grubej k🤬ie. Niech miś wp🤬li tyle smalcu ile da radę.
Miś poczuł padlinę. Pamiętam podobną akcję z Telewizyjnego Kuriera Warszawskiego.
Cyrki są dla idiotów. Cudownie się patrzy jak katowane przy tresurze zwierzęta się buntują Mógł j🤬ego klauna op🤬lić, bo w każdym cyrku są klauny
baronturbina napisał/a:
Cyrki są dla idiotów. Cudownie się patrzy jak katowane przy tresurze zwierzęta się buntują Mógł j🤬ego klauna op🤬lić, bo w każdym cyrku są klauny
Klauny są żylaste i śmierdzą wódą. Natomiast dyrektor tylko śmierdzi wódą. Rozwoziłem za młodu pluszaki po wesołych miasteczkach (podobny sort ludzi). Co tam się wieczorami odp🤬lało.to się nie odzobaczy.
Dlaczego prawie zawsze to są ataki na baby? Dlaczego oni wybierają baby? Baby się perfumują. Zwierzęta różnie reagują na takie aromaty. Baby mają miesiączki lub menopauzy. Zwierzęta również to wyczuwają i różnie reagują. No i w końcu niektóre stare baby śmierdzą. Mogą się myć pięć razy dziennie a po godzinie wydzielają ten charakterystyczny "zapach" starej baby, często maskowany silnymi, tanimi perfumami. I zwierzęta reagują agresją.
bercisko napisał/a:
wydzielają ten charakterystyczny "zapach" starej baby, często maskowany silnymi, tanimi perfumami.
No nie wiem, ja z reguły wyczuwam od starych bab naftalinę.
pazuzu napisał/a:
Nie wiem kto jeszcze w ogóle chodzi do cyrku.
Ci co nie byli w wojsku.
pazuzu napisał/a:
Nie wiem kto jeszcze w ogóle chodzi do cyrku.
Ja. 5 dni w tygodniu po 8h.
Czasami tylko popcornu brakuje.