"Grubo" to ty zdobywasz informację z "The Daily Telegraph" i WP.PL
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
l................n
2012-10-25, 16:15
Jak odchodzić to z p🤬lnięciem!
SooT
2012-10-25, 16:39
Biorąc pod uwagę to, że to rodzina płaci za pocisk to jeszcze doj🤬i rodzinie niezły wydatek. Ale czemu się hamować? Trzeba było wyj🤬 z rakiety
Rozrywkowy gościem był za życia to i śmierć była dla niego rozrywką.
podpis użytkownika
UWAGA!
Moje posty mają postać humorystyczną.
Nie mam na celu nikogo nimi obrazić.
>>Kliknij! <<
Tusk nie płakał po Kaczyńskim. Czekam na działania ze strony rządu w tej sprawie.
podpis użytkownika
Chcę zostać księdzem jak mój ojciec.
K................e
2012-10-25, 20:33
O k🤬a, ci to mają rozmach
c................h
2012-10-25, 23:56
Czekamy na zdjęcia ciała po uderzeniu z moździerza
no i ja sie pytam gdzie w tej sytuacji jest m.in. USA ? Wszakze to narod chroniacy i pilnujacy praw człowieka z każdej strony, broniący wolnosci slowa i demokracji? nie ma ropy, nie ma zyskow to i ich nie ma
@rossiNH A jednak tam byli.
P................r
2012-10-26, 0:14
Rozerwał się chłopina przed śmiercią...
M................i
2012-10-26, 0:37
Zabili faceta (i nie tylko jego, zapewne), w masakryczny sposób, każąc jeszcze rodzinie zapłacić za pocisk (to chyba jeszcze gorsze), tylko za to, że nie przestrzegał durnego systemu. Co więcej, nie bojkotował tej śmierci pewnie jakoś wybitnie rażąco, ot, za cicho płakał, albo udał się siku, zamiast tarzać się przed kamerą z rozpaczy.
Jak ja czasem nienawidzę ludzi.
Swoją drogą - szalenie ciekawi mnie jak tego dokonali i bardziej prawdopodobne wydaje mi się zrzucenie na niego wyrzutni. Kto kiedykolwiek widział na oczy moździerz rozumie moje wątpliwości.
S................k
2012-10-26, 9:19
kulwasarpana napisał/a:
Swoją drogą - szalenie ciekawi mnie jak tego dokonali i bardziej prawdopodobne wydaje mi się zrzucenie na niego wyrzutni. Kto kiedykolwiek widział na oczy moździerz rozumie moje wątpliwości.
Jakie zrzucenie wyrzutni? Postawili go w miejscu, gdzie wycelowano granat...
n................d
2012-10-26, 11:48
hudziel napisał/a:
Tusk nie płakał po Kaczyńskim. Czekam na działania ze strony rządu w tej sprawie.
to chyba za innej kadencji.. zastanów się, kto obecnie stoi na czele [nie]rządu?