👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

"...." Brakuje mi
jednego z Sępów
na tym rysunku
EEE co to... Stop cenzurze... kto skasował wypowiedzi...

EEE co to... Stop cenzurze... kto skasował wypowiedzi...

niestety ktoś skasował posty które były przed moim... także bez komentarza dalszego Aex

Dla wszystkich niekumatych na rysunku są sępy. Jeśli dalej nie czaicie o co chodzi to jedynie co wam zostaje to odwiedzić panią od przyrody i zapytać się czym żywią się sępy.

Tłumaczę! Na obrazku są sępy. A jak wiadomo żywią się one padliną. Jeden z nich się pośpieszył i zaczął spożywać ciało kolegi sępa przed zakończeniem uroczystości pogrzebowych. Gdy zrozumiał swój błąd(najprawdopodobniej ksiądz chrząknął w sposób znaczący) zapytał się: Za wcześnie?(Too Soon?).
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie