Próg zwalniający spełnia swoje zadanie. Cudownie prosta i niezawodna myśl techniczna. Brawa dla pomysłodawcy i realizatora. Dla sierot na hulajkach też, za dostarczenie rozrywki na tym smutnym łez padole ..
Może im się coś w tych pustych łbach poprawi.
A na pedalarzy coś podobnego istnieje?
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
J🤬e hulajnogi. Gorsze niż rowerzyści.
zbigniewz napisał/a:
J🤬e hulajnogi. Gorsze niż rowerzyści.
Wlasnie miałem pisać, ze hulajnogarze to takie k🤬a debile wk🤬iające, ze pedalarzy wyprzedzają.
Trzaskowski powinien to zamontować w stolicy dla poprawy bezpieczeństwa. Najlepiej na kładce co 10 metrów. Stop wariatom drogowym
Jakie odmóżdżenie cywilizacyjne. Jakby im zamontować kwadratowe koła, to też by k🤬a wsiedli i chcieli jechać.
Tak to jest na hulajnodze elektrycznej, małe kółka sprawiają że nawet niewielka nierówność sprawia że lądujesz na ziemi, dlatego dobrze jest mieć kask z osłoną na brodę i ochraniacze i tak, już mi się przydały bo sam wyj🤬em na takiej, ale ponieważ byłem dobrze zabezpieczony to się otrzepałem i pojechałem dalej, na rowerze gorzej bo jak gość mi zajechał drogę autem kiedy skręcał w drogę poprzeczną to mam po spotkaniu z nimi kilka dużych siniaków. Mikromobilność to nie jest bezpieczna sprawa, autem jednak bezpieczniej.
Lepiej było z pół obrotu wyj🤬 jak na pierwszym filmiku, jak na bańkę od razu. "zdrowiej" mniejsze urazy przy fikumiku vs. jeb o glebe.