👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A później będzie news w faktach, że dyspozytor w elektrowni w Warszawie popełnił samobójstwo bo go ktoś do wyłączenia oświetlenia przymusił przez telefon a on nie wiedział, że tak nie można postępować.
lasyk napisał/a:
Up@ Na początek nakręć mamę z tatą w sypialni.
kolejnemu dziecku się humorek świąteczny wkręcił i chce pokazać swoją zajebistość internetową? nie rozumiem, dlaczego poleciałeś na rodziców? problemy życiowe masz? idź, skocz z mostu albo nie wiem, line wytrzymałą załatw... to co napisałeś wcale nie było śmieszne, wręcz Ż.E.N.U.J.Ą.C.E. . .

@lasyk
szkoda, że twoich rodziców nikt nie powstrzymał przed zabawą w sypialni.
szkoda, że twoich rodziców nikt nie powstrzymał przed zabawą w sypialni.

@UP:
Nie jest, ale... emmm... miałem na myśli całą sytuację, że w sumie miałbym to w dupie a on mu jeszcze odpowiadał.
Nie jest, ale... emmm... miałem na myśli całą sytuację, że w sumie miałbym to w dupie a on mu jeszcze odpowiadał.
Skowu napisał/a:
kolejnemu dziecku się humorek świąteczny wkręcił i chce pokazać swoją zajebistość internetową? nie rozumiem, dlaczego poleciałeś na rodziców? problemy życiowe masz? idź, skocz z mostu albo nie wiem, line wytrzymałą załatw... to co napisałeś wcale nie było śmieszne, wręcz Ż.E.N.U.J.Ą.C.E. . .
Hehe spiął dupę jakby nie wiedział, że właśnie z komentowania kwejka przełączył się na sadola. Co za przychlast.

Dobre nie wiem w jaki sposób tak się synchronizował z tym wygaszaniem, być może to światełko gaśnie i się zaświeca co jakiś czas ale piwko daje!!!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie