Można zrobić konkurs kto wrzucił bardziej gówniany filmik, Halman z tęczowa laguną, czy Edek z dwoma bachorami

E tam słabo. Jak miałem 2 latka to włożyłem łape do ula. Już tak nie robię.
PIs napisał/a:
Można zrobić konkurs kto wrzucił bardziej gówniany filmik, Halman z tęczowa laguną, czy Edek z dwoma bachorami
Jest popyt jest podaż.
Natomiast... Jakie nagrody przewidujesz?
eh, to jest życie. mieć tak duży dom, dzieci i wolny czas spędzać na filmowaniu tego, jak się bawią. zazdro. może brzmię jak 30-kilku letni przegryw, ale tak właśnie jest.
sothis napisał/a:
Jest popyt jest podaż.
Natomiast... Jakie nagrody przewidujesz?
Zdjęcia Flodzi.
PIs napisał/a:
możesz zrobić, masz moje błogosławieństwo....
tiktok. Przypominam, że mamy monitory poziome a nie pionowe...wrzuty z tiktoka zostawcie na tiktoku, gdzie będą w większości oglądane na telefonach.
Kurisu napisał/a:
tiktok. Przypominam, że mamy monitory poziome a nie pionowe...wrzuty z tiktoka zostawcie na tiktoku, gdzie będą w większości oglądane na telefonach.
Ja coraz częściej nawet się nie odzywam. Do niektórych ameb nie dotrze.
croyna napisał/a:
eh, to jest życie. mieć tak duży dom, dzieci i wolny czas spędzać na filmowaniu tego, jak się bawią. zazdro. może brzmię jak 30-kilku letni przegryw, ale tak właśnie jest.
Nie brzmisz jak "30-kilku letni przegryw", brzmisz jak rozhisteryzowana gruba baba, która rozczula się na widok gówniaków w wózkach i sukien ślubnych na wystawach sklepów. Nigdy nie uwierzę, że takie coś mógłby napisać mężczyzna, nieważne jak bardzo chory psychicznie musiałby być, czy jak bardzo musiałoby mu wyj🤬 estrogen na skutek jakichś zaburzeń hormonalnych, to jest po prostu nie możliwe.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów