Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W slangu profesjonalnych opiekunek żłobkowych na taka sytuację mówi się potocznie "był dzwon" lub "zderzenie dwóch debili" .
To podpowiedział mi ekspert. 🙂
To podpowiedział mi ekspert. 🙂
A potem urośnie i idzie taki jeden z drugim oddać głos na PO albo Kotłownię.
wojtas09999 napisał/a:
Przestań nagrywać dzieci w przedszkolu
Mamusie nagrywał. Gówniaki wj🤬y mu się w kadr.

Wyjątkowo trzeba podziękować kamerzyście za szybką reakcję i ucięcie tuż na moment przed wrzaskiem i płaczem obu kurdupli
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
w ten sposób powstaja politycy w naszym kraju, od malego bedzie wiedzial co chce w zyciu robic
Chyba dzieci nie masz.. takie rzeczy to po parę razy dziennie widzę w domu.