Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:46
_piotr_ 2025-12-27, 21:01 16
Piesio najlepszy prankster
Zgłoś
Brutal90 2025-12-27, 22:13 41
Jak tak człowiek patrzy na te psy w Ameryce Południowej,Azji czy Afryce to wgl totalna wyebka dla nich na różnego rodzaju zagrożenia/strach z fajerwerkami włącznie.A tu zaraz sylwester i znowu będą u nas kłótnie,że pies za@srał pół domu ze strachu albo padł na zawał.
Zgłoś
kaziuzlasu 2025-12-27, 22:14 1
CzarnyPan i jego burek?
Zgłoś
krokodyl_Hans 2025-12-27, 22:44 26
Brutal90 napisał/a:

Jak tak człowiek patrzy na te psy w Ameryce Południowej,Azji czy Afryce to wgl totalna wyebka dla nich na różnego rodzaju zagrożenia/strach z fajerwerkami włącznie.A tu zaraz sylwester i znowu będą u nas kłótnie,że pies za@srał pół domu ze strachu albo padł na zawał.

Mam dwa psy, mieszane kundle. Jeden po ojcu został drugi przybłęda. W Sylwestra siedzą w oknie i ogonami machaja z radości. Yorkoszczur sąsiadki, z papierami na krola Szkocji i innych wsi, wpierdajacy karmę droższa niż ja wódkę na urodziny kupuję, to od Nowego Roku przez tydzień w pampersie biega.
Zgłoś
lysyboss 2025-12-27, 22:45 8
Brutal90 napisał/a:

Pies siostry mojej ukochanej bardzo boi się wystrzałów. Cale szczescie, że zostały mi achtungi z odpustu.
Zgłoś
proboszczcz69 2025-12-27, 22:51 4
IA by tego nie wymyśliło tak XD
Zgłoś
zaczatowany 2025-12-28, 2:13 7
Z płonącymi jajami jeszcze nikt nie kłamał
Zgłoś
orzech1991 2025-12-28, 3:21 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Rottingrat 2025-12-28, 10:36 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
winnywalen 2025-12-29, 14:12 1
Brutal90 napisał/a:

Najbardziej rozwala hipokryzja. Świnie, które są bardziej inteligentne od psów, lepiej radzą sobie z łamigłówkami, przechodzą test lustra, co za tym idzie są bardziej świadome od psów. To wciąż są bezproblemu zjadane przez Europejczyków. A jak psa ruszysz to wielkie halo.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem