Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 13:38
Zabawa
konto usunięte • 2013-06-25, 20:27
zabawa fretek w misce
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kubusiek333 2013-06-25, 23:14
LOTTO
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-25, 23:19
słodkie jak kilo cukru
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-25, 23:19
mmmmm Fretki z ryżem! U chińczyka na moim osiedlu najlepsze!
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-25, 23:21 2
Przy moim wieczornym podłym humorze odzywa się we mnie ta część kobiety, która uważa, że to meegaa słodkie:D
Zgłoś
MrYeni 2013-06-25, 23:23
Agnes90, zły dzień? To może pokażesz cycki i zrobisz nasz dzień lepszym?
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-25, 23:24
jakie to kurde słodkie
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-25, 23:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-25, 23:34 1
MrYeni napisał/a:

Agnes90, zły dzień? To może pokażesz cycki i zrobisz nasz dzień lepszym?

Napiszę po raz kolejny - naprawdę oryginalny tekst. Chyba zacznę robić screeny na pamiątkę, album się z tego uzbiera.
Zgłoś
TomBoy 2013-06-25, 23:36
Fretki są super! Sam mam jedną, białego albinosa. Beka jest w momencie kiedy daje mu się pojemniczek po puddingu, bodajże z lidla. Zachłanniak pcha głowę coraz głębiej żeby więcej zlizac aż w końcu nie może jej wyjąc, przewraca się, rzuca się na boki i próbuje ją łapkami energicznie zrzucic co dopiero po dłuższej walce mu się udaje
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-25, 23:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bardok 2013-06-25, 23:45
Zgłoś
TomBoy 2013-06-25, 23:47
@up
Mój nie gryzie kabli i z tego co się orientuje to jednak fretki nie chcą poczuc napięcia skutecznego 230V Generalnie gryzą gumowe rzeczy (np. okularki do pływania) i uwielbiają kopac ziemię w kwiatkach.
Zgłoś
kyu 2013-06-26, 0:56
Zgłoś
nikotan 2013-06-26, 1:08 2
Białe rzucają się na czarne, wszystko na swoim miejscu.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-26, 1:45
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem