👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:28

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ma robaki, bo sobie dziure na dupie wyorcował , nikt takiego nie kupi na mięso

mo głosie słyszę, że mały hindus planuje wysiąść na przystanku Pshyebe Se Wbeton
musial odreagowac po akcji, ktora doprowadzilo do tej wielkiej dziury na dupie...

Patrząc na to:
Nie wiedzę w tym nic niezwykłego... chciał do taty na górę a mama mu nie pozwala...
w bonusie daję słonika:
"Pociąg wjechał w stado słoni. Zginęło 7 sztuk"
od 1987 w kolizjach z pociągami zginęło w Indiach ponad 120 elefenatów
Dobra, to kto zamawiał słoninę?

Nie wiedzę w tym nic niezwykłego... chciał do taty na górę a mama mu nie pozwala...
w bonusie daję słonika:

"Pociąg wjechał w stado słoni. Zginęło 7 sztuk"
od 1987 w kolizjach z pociągami zginęło w Indiach ponad 120 elefenatów

Dobra, to kto zamawiał słoninę?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie