👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak ktoś nie odróżnia kota od jeża, to później takie filmy się nagrywa.
Tak to jest, jeden lubi piżmaki a inny lubi jak mu z butów śmierdzi.
Dobrze tak temu czarnemu sk🤬ysynowi. Skończyły się pechy i nieszczęścia.
ciekawe czy też by się tak bawiła jakbym jej podmienił kota na mojego węża

koziol666 napisał/a:
ciekawe czy też by się tak bawiła jakbym jej podmienił kota na mojego węża
Ta, tyś węża widział...

@up A ty nie rozpoznajesz w ogóle kształtów cylindrycznych, bo masz 8 otworów cielesnych.
... i w dodatku właśnie policzyłeś. W dodatku źle.
... i w dodatku właśnie policzyłeś. W dodatku źle.
Cytat:
Jak pociskA ty nie rozpoznajesz w ogóle kształtów cylindrycznych, bo masz 8 otworów cielesnych.

Jeżeli to prawda że ona niewidoma, to kamerzysta powinien dostać nagrodę "sadol miesiąca".
K🤬... szukam takiego filmiku, w którym kot został potraktowany przez właściciela soczystym kopniakiem aż futrzak przeleciał przez płot. Było to tak piękne, że postanowiłem obejrzeć raz jeszcze, niestety gdzieś się zapodział ma ktoś namiar ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie